dinsdag 27 augustus 2019

Landelijke salontafel driftwood

Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Combineer uw bank met fauteuils. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Zo goed als nieuw Ophalen. Salontafels al vanaf €299. Prachtig stoere salontafel 100x100cm 250. Stoere driftwood landelijke salontafel riviera. Bekijk alle advertenties Wat is dit?


Op te halen in deventer voor de vaste prijs van 40. Mooie krijtwitte landelijke salontafel met driftwood kleur blad.

Een rustiek karakter heeft deze salontafel met Queen Ann Twist, een French Riviera White onderstel en een fraai ( driftwood ) verweerd. De kleur van het bovenblad is echt de juiste match voor uw rustic rattan producten. Door de handige onderplank kunt u er veel leuke spullen op kwijt.


Handig met onderplank, zo kunt er veel leuke spulletjes op kwijt. Daardoor is elk exemplaar uniek. Het driftwood tafelblad in combinatie met het RVS onderstel geeft de tafel een moderne, maar toch warme uitstraling.


Met de tafel Driftwood haalt u een echte blikvanger in huis. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Stel zelf uw droombank samen. Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels!


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Het geleefde houten blad geeft het tafeltje een landelijke uitstraling en k. De Driftwood salontafel is een leuke bijzettafel met een stoer ijzeren onderstel. Een prachtige combinatie het stoere old wood driftwood blad met de stijlvolle queen ann pootjes.


Ook deze salontafel kunnen we in ieder gewenst formaat leveren.

Liever geen onderplank, geen enkel probleem! Stylingtip: leuk in combinatie met de rattan mand! Door dat de driftwood cylinder salontafel mooi afgewerkt is met keien, geeft het een krachtige landelijke uitstraling. Bent u opzoek naar een landelijke salon tafel dan bent u op het juiste adres, wij bieden u hier de driftwood cylinder salontafel aan voor een zeer scherpe prijs, waardoor u hem haast niet kan laten staan. Houten salontafel voor een authentieke look.


De houten salontafels bij ons uit het assortiment zorgen voor een mooie authentieke look. U kunt kiezen voor ronde houten salontafel , maar het kan ook vierkant. De tafels zijn gemaakt van bijvoorbeeld eiken of een ander houtsoort.


Gecombineerd met wit voor een landelijke uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts