donderdag 29 augustus 2019

Paneelgordijnen systeem

Bekijk het aanbo of bestel meteen de brochure! Of bezoek één van onze winkels. Alle paneelgordijnen vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie.


Een paneelgordijn is ideaal als laag-over-laagoplossing voor het raam, als scheidingswand of om een open opbergoplossing te verbergen. Hoe hang je de gordijnen dan op?

Heel eenvoudig met het nieuwe ophangsysteem van IKEA: VIDGA. Met dit systeem creëer je verschillende ophangmogelijkheden voor je rol- en paneelgordijnen. De paneelgordijn systemen kunnen worden ingezet om een afscheiding binnen een ruimte te creëren. Dit systeem heeft legio bedieningsmogelijkheden. Met niet gekoppelde panelen is het bijvoorbeeld mogelijk alleen daar waar nodig de zon inval en ook het uitzicht af te schermen.


De HEWO paneelgordijnen worden uit de rolrichting van de stof-rol gesneden waardoor ze nooit krullen aan de zijkanten. Bovendien maken wij gebruik van het unieke Easy Click paneelsysteem. Door dit systeem zijn de paneelgordijnen heel makkelijk te bevestigen en heel makkelijk afneembaar.

Met Fbegint een nieuw hoofdstuk bij de paneelgordijn techniek. Eerst was het ons gelukt om een systeem met een verdekte paneelwagen te ontwikkelen. De oorsprong van deze reis licht daarin dat alleen de stofpanelen onder de fijn geslepen afgewerkte rail bewegen.


Paneelwagens en de met haak en lusband bevestigde stoffen zijn achter de rail. Daarnaast kun je paneelgordijnen ook gebruiken als afscheiding in een kamer. Deze gordijnen zijn namelijk lang en kunnen eenvoudig worden verschoven.


Door de kleuren of motieven kun je een paneelgordijn ook gebruiken als smaakmaker in je woonruimte. Bovendien geven ze uw interieur een eigentijds en stijlvol karakter. Het systeem van een paneelgordijn De panelen worden in de sporen van een aluminium rail gehangen.


Het ontwerp is modulair, zodat het zeer flexibel toe te passen is. Er zijn zelfs gebogen paneelgordijn -systemen voor ronde gevels. De stoffen van de paneelgordijnen zijn verkrijgbaar van transparant tot verduisteren in verschillende stappen. De bedieningszijde is naar keuze links of rechts.


De lengte van het bedieningskoord wordt aangepast aan de hoogte van het paneelgordijn. Afwijkende bedieningslengte svp bij bestelling duidelijk opgeven. Helaas kunnen niet alle typen paneelgordijnen geleverd worden met koordbediening.


Paneelgordijnen : een streepje kleur in je kamer.

Met stijlvolle paneelgordijnen kan je een ruimte optimaliseren, open opbergruimte verbergen of gewoon je kamer beter organiseren. Onze designs zijn erg stijlvol en we hebben zeker iets dat bij je persoonlijke smaak past. De kleurrijke ULLASTINA is ideaal als je iets geks wil. VIDGA gordijnrails bieden je nieuwe ophangmogelijkheden voor je gordijnen of paneelgordijnen. Of het nu aan de wan aan het plafond of op een hoek is - VIDGA is overal eenvoudig te monteren.


Zo kan je gordijnen ook als scheidingswand gebruiken en verschillende lagen combineren met de drievoudige rail. Het paneelgordijn systeem is handmatig te bedienen met een snoer of elektrisch met een motor van 2Volt. Per rail worden tot sporen achter elkaar gemonteerd. Met ongekoppelde panelen is het mogelijk alleen daar waar nodig de inval van zonlicht of het uitzicht af te schermen.


Maar het gebruik van Japanse panelen beperkt zich niet tot raambekleding. Ze bestaan uit brede panelen van stof en deze hangen achter elkaar. Elke baan wordt apart bediend en daardoor kunnen ze laag voor laag verschoven worden. Het aantal sporen wordt bepaald door de gewenste lengte van de rail, de gewenste paneelbreedte, het gewenste aantal panelen en de opvouwing van het paneelgordijn. Hoe breder het systeem des te meer sporen u nodig zult hebben.


Ik heb in mijn woonkamer in totaal rails van sporen met paneelgordijnen en overgordijnen. Nu heb ik vitrage laten maken en verleden week paneelgordijnen weggedaan en runners gekocht om mijn nieuwe gordijnen op te hangen. Inmiddels weet ik nu dat er een nieuw systeem is bij ikea heb contact gehad en ben erg teleurgesteld in jullie. Luxe design afstandbediening met Timer functie te bedienen.


Hunter Douglas (moederbedrijf Luxaflex). Ons eigen paneelgordijn maatwerk onderscheidt zich in strakker maatwerk dat in combinatie met ons slim line paneelgordijnen railsysteem een stuk aantrekkelijker geprijsd is en bovendien gemakkelijk en snel te bedienen. Geen klittenband bevestiging meer, maar een fraai profiel zorgt ervoor dat de stof strak aan het systeem komt te hangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts