vrijdag 9 augustus 2019

Voorspoeldouche met kraan

Kom naar de Horeca Koning. XXL Korting - va 24uur Levertijd! Alle soorten Kranen vind je hier online. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Metz.

Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Van uitstekende voorspoeldouche , elektronische waterkranen, tot voetpedaal en slanghaspels en afvoeren naar het riool.


Kraan met voorspoeldouche. Pilaarkraan met opening. Voorspoeldouche geschikt voor water onder hoge druk.


TS 1-gats grootkeukenkraan voorspoeldouche met tussenkraan, voorzien van tussenkraan met centimeter uitloop.

Nu in de aanbieding van € 41voor € 2200! Producteigenschappen: pilaarkraan met opening. ENCORE de Amerikaanse kraan die in de hele industrie wordt toegepast.


Maak uw keuze uit verschillende spelkranen, kranen met sproeiers of speciale mengzwenkkranen van XXLhoreca. De GASTRO voorspoeldouche van Bartscher is een goed ontworpen mengkraan voor warm en koud water. De coronachroom-metalen handgreep ligt uitstekend in de hand en de gehele voorspoeldouche kan 1graden uitzwenken. U kunt het onderdeel voor uw kraan , voorspoeldouche , slagenhaspels onderdelen niet vinden.


Neem dan vrijblijvend contact met ons op en onze technici uit de horeca en grootkeukenbranche met jarenlange praktijkervaring helpen u graag verder met het zoeken van het juiste onderdeel voor uw. U kunt bij HorecaTraders ook terecht voor drinkwaterfonteinen of haspels met spuitpistolen. Deze voorspoelkraan is tevens eenvoudig te monteren. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis. Deze kwalitatieve voorspoeldouche is voorzien van een tussenkraan en is voorzien van ingebouwde terugslagkleppen. De gepatenteerde muurbeugel met knelkoppeling zorgt voor een snelle, eenvoudige installatie. Kenmerken voorspoeldouche met tussenkraan.


Wandmodellen en tafelmodellen, enkelgats en dubbelgats, met of zonder thermostaat. Verder verschilt de dikte van de slang, de lengte van de slang en de vormgeving en de bediening van de kraan.

Kijk eens in de webshop van HorecaRama en laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor de aanschaf van een voorspoeldouche. De voorspoeldouche is geschikt voor alle type keukens. Dit model wordt door gebruikers ervaren als handig in gebruik. Behuizing flexibel in RVS, kunststof ommanteling - veer in grijs. Spoeldouche geschikt voor restaurant of andere gelegenheden.


De kraan is vanaf het blad gemeten 42cm hoog en de slang is 46cm lang. Hendelbediening met keramisch binnenwerk Tafelboring Ø mm. Het gat voor de aansluiting moet ø30mm zijn.


Handdouche met metalen sproeikopje Plaatsbesparende snelbevestiging Met uitloop Flexibele aansluitslang. Pak je voordeel vandaag nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts