woensdag 14 augustus 2019

Uv folie raam

Sunblock glasfolie heeft een garantie tot maarliefst jaar! Wilt u eerst even contact met ons? Stuur een bericht of bel ons. De glasfolie professionals.


Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies.

Benieuwd naar de mogelijkheden? UV -werende folie is eenvoudig aan te brengen. De folie is van hoge kwaliteit, en dus zeer makkelijk aan te brengen op uw ramen. Bij al onze raamfolie wordt een duidelijke plakinstructie bijgevoegd waarin stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe u de folie moet aanbrengen.


UV werende raamfolie is neutraal getint en dus nauwelijks zichtbaar. Deze folie is speciaal ontwikkeld omdat deze folie vaak wordt toegepast in woonhuizen, etalages van winkels. Het vrije zicht van binnen naar buiten en van buiten naar binnen moet ongehinderd blijven.


Raamfolie Amber UV PREMIUM Dit type folie is speciaal ontwikkeld om in een bepaalde omgeving te filteren op golflengten.

Dikte van de Amber UV Premium folie is micron. Bij het laten beplakken van uw auto met UV folie is het belangrijk dat dit op de goede manier wordt gedaan. Wanneer u kiest voor folie van CD Design bent u verzekerd van een strak resultaat. CD Design levert en installeert hoogwaardige folies in heel Nederland. We bieden verschillende soorten folies en hebben ook UV folie in ons assortiment.


Uw interieur is door UV licht onderhevig aan verkleuring. Onze speciale UV raamfolie is de oplossing om verkleuring van uw interieur tegen te gaan. De werking van UV raamfolie. UV folie voor op de ramen wordt geproduceerd van transparante lagen flinterdun polyester. Tussen deze polysterlagen zijn lagen met metalen deeltjes verwerkt.


UV beschermende raamfolie. Deze film biedt UV -bescherming en vertraagt de verkleuring (met ongeveer keer) van meubilair, vloerbedek. Brandbaarheid: Als de folie eenmaal op glas is aangebracht is deze zeer moeilijk ontvlambaar. Daarbij reflecteert de UV -Block film de warmtestraling nog geruime tijd. Bij brand houdt de folie de gebarsten glasplaat nog enige tijd vast.


Folies per vierkante meter worden ook geleverd met een overmaat van cm. U ontvangt bij uw bestelling een Gratis montage gereedschapsetje.

Zo kunt u zonder zorgen de zonwerende folie zelf monteren. Lastig voor jou is echter dat deze folies net zo duur of duurder zijn als een redelijke buitenzonwering zoals een screen (verticaal buiten vlak voor het raam te plaatsen tussen het kozijn. er zijn vrij aardige producten in deze hoe te vinden) of een uitklap luifel (kan al vrij goedkoop, zeker als je het zelf plaatst). Zoek filter ‘Transparantie’ en klik het hokje met ‘Niet transparant’ aan. Je komt dan uit bij plakfolie waarmee je je raam helemaal dicht plakt. Het aanbrengen van folie op je raam kan op twee manieren.


Bekijk de voordelen van Raamfolie! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Denk hierbij aan kleurrijke decoratie folie , privacy folie of anti-graffiti folie.


Alleen ik kan deze alleen vlakbij een raam , op het zuiden plaatsen. Dus veel zonlicht indirect en direct. Dit wordt normaal gebruikt om verkleuringen door zonlicht tegen te gaan.


Nu vroeg ik me af, werkt het ook om algen groei te voorkomen. Zorg er wel voor dat zowel het folie als het raam geheel vrij van stof en viezigheid is. Als dat niet het geval is, zul je dit folie namelijk de volgende dag op de grond aantreffen en moet je zowel het raam als het folie opnieuw van stof ontdoen. Zonweren UV werend en isolerend folie.


Raamfolie: Alles over raamfolie zonwerende folie spiegelfolie en privacyfolie. Ontdek hoe en waarom raamfolie en zonwerende folie zon en warmtewerend is. Sommige fabrikanten beweren dat isolerende folie uw glas kan opwaarderen van bijvoorbeeld enkel naar dubbel glas, maar daar durven wij toch vragen bij stellen. De schadelijke UV -straling van de zon wordt met Sunblock zonwerende glasfolie voor meer dan geweerd waardoor uw interieur niet langer verkleurd en de schadelijke straling niet langer op uw huid terecht komt, met alle gevolgen van dien.


UV heeft een aantal positieve effecten op de mens. De zonwerende folies en de matte folies wel. We leveren geen standaard pakketten.


U geeft op welke folie u wilt hebben, wij doen u een vrijblijvende offerte en sturen – na akkoord – de folie op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts