donderdag 15 augustus 2019

Kleine dienbladen

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Altijd de beste deal voor jou. Keukengerei goedkoop online. Find houten dienblad vandaag!


Bekijk nu ons unieke assortiment dienbladen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Het product is gemaakt van keramiek en is voorzien van een eenvoudig te reinigen soft coating aan de buitenzijde. Het dienblad heeft geen antislip. Dienbladen met een antislip mat of een een bijzonder draagmechanisme, groot of klein , vierkant of ron een kunststof dienblad of een van RVS. Blokker beschikt over een divers assortiment aan dienbladen.


Van plastic dienbladen tot kunststof dienbladen. Je geniet meer van je eten wanneer het mooi is opgediend. Onze collectie schalen en dienbladen bestaat uit serveerservies en platte schalen in vele soorten en stijlen.

Mooie houten schalen bijvoorbeel voor een natuurlijke look aan tafel. En wat dacht je van een serveerschaal met stolp om lekkere taarten op te presenteren. Vind bij IKEA een plateau of dienblad dat bij jouw stijl past. Neem een kijkje in onze selectie van uiteenlopende vormen, afmetingen en stijlen, om je te helpen bij het tafeldekken, voor ontbijt op bed of een snack op schoot. Onze dienbladen zijn ook ideaal om gevulde glazen naar buiten of naar een andere kamer te dragen.


Tevens moeten dienbladen tijdens het serveren van gerechten geen hitte geleiden en als het even kan is een dienblad voorzien van een stevige rand zodat servies en glazen niet simpelweg van het blad kunnen vallen. Daarnaast heeft een dienblad zeker ook een representatieve functie en moet deze zorgen voor stabiliteit in de handen van uw personeel. De ronde en vierkante horeca dienbladen zijn overzichtelijk gerangschikt in de webshop van HorecaRama zodat u in één oogopslag ziet van welke materialen de dienbladen zijn gemaakt en welke afmetingen de dienbladen hebben. Bekijk het grote assortiment Plateaus en Decoratieve Dienbladen bij Lobbes.


Voordelig geprijsd en voor 23:besteld is de volgende werkdag in huis! Hierbij heb je veel keus in materiaal zoals hout, kunststof, melamine en rvs. Een dienblad is naast praktisch ook decoratief te gebruiken.


Ook zijn dienbladen in bijna iedere kleur verkrijgbaar. Wil je liever een hippe print of leuke afbeelding? Zo is er voor iedere stijl en iedere toepassing een passend exemplaar. Kies uit 1producten vanaf € 25.


Van kleine marmer dienbladen tot grote dienbladen voor de horeca.

Maak een dienblad met een eigen foto of tekst is erg leuk om cadeau te geven aan hem en haar. Klein formaat: 3x 2cm. Met zijn gelakte binnenkant brengt het een geraffineerde en decoratieve touch aan uw tafel. Q biedt een ruim assortiment dienbladen. De korting is al verrekend op de artikelen!


Profiteer van de lage prijzen, wij ruimen ALLES op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts