maandag 26 augustus 2019

Screens raambekleding

Goedkoper Dan In De Winkel. Raambekleding online bij LIDL. Bekijk ons gehele woontextiel assortiment online. Handige Raamdecoratie kopen?


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. De windvaste screen van Zonweringstunter.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom zijn screens in een groot aantal verschillende kastmaten en modellen te leveren. Ron schuin of recht en met een keus aan zijgeleiders en doeken. Het windvaste ritsscreen combineert design met grote windbestendigheid en is ook beschikbaar op grotere raamhoogtes.


Door de keuze uit verschillende modellen, ben je met dit screen altijd verzekerd van een passende oplossing. Een screen is een vlakhangende zonwering voor het raam. Hierdoor blijft de warmte buiten terwijl het zicht van binnen naar buiten behouden blijft.


Op deze manier regel je zelf de lichtinval en warmte.

Hoe lichter de kleur van het doek, hoe meer warmte er afgestoten wordt. Hoe donkerder de kleur van het doek, des te meer licht je buiten houdt. Je heb al een screen rolgordijn op maat vanaf €5-. Screen rolgordijnen op maat vanaf €5-.


Het verschil zit in de soort soort die bij de Cosy gemêleerd is, bij de Pure een fijne structuur heeft en bij de Robuust een open geweven structuur heeft. Echter is dit bij grote screenformaten niet te vermijden. Wij zijn de specialisten op het gebied van raamdecoratie. U vindt ons vooral op internet, maar ook in onze showrooms in Rijswijk (vlakbij Den Haag), Utrecht en Eindhoven. Hier hangt een selectie van onze producten en kunnen wij u direct helpen bij al uw vragen!


Dan kunt u kiezen voor screens. Het grote voordeel van screens is dat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen. Ook zorgen screens voor privacy. Als u screens heeft kunt u namelijk wel naar buiten kijken, maar kunnen mensen van buitenaf niet naar binnen kijken.


Aangezien een screen het gehele raam bedekt, kan je je hoofd niet naar buiten steken om bijvoorbeeld een stofdoek uit te kloppen. Dit kan wel bij een zonnescherm. Windvaste screens of zipscreens hebben hier geen last van.


De originele VELUX raamdecoratie ( raambekleding ), gordijnen, zonwering ( screens ) en rolluiken voor VELUX dakramen en lichtkoepels.

Dit maatwerk rolgordijn is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige screen stof. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Met een screen doek regel je licht én warmte.


Speciaal is de Carré-kwaliteit, waarbij dezelfde kleur garen gebruikt wordt aan de voor- en achterzijde van het screen zodat beide zijden precies dezelfde kleur hebben. Het is moeilijk om van buitenaf naar binnen te kijken. Naar buiten kijken is daarentegen wel mogelijk. Je kunt kiezen uit een van onze kant en klare standaardmaat screen rolgordijnen.


Voor welke kant en klare standaardmaat kies jij? Bovendien vermindert binnen zonwering overlast van zonlicht en warmte. Bij Binnenhuis Scheltinga in Baarn vindt u raambekleding van gerenommeerde merken als Sunway, Luxaflex en Flexcolours.


Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres! Ook de uitstraling en zonwering van de screens (screenstof rolgordijnen) en verduisterende stoffen voor een donkere slaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts