maandag 19 augustus 2019

Kristallen champagneglazen

Kristallen champagneglazen

Champagneglazen van onder andere Eva Solo, Schott Zwiesel, Leonardo en Bitz! Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online. Kies uit producten vanaf € 99.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Crystalex Neon champagneglazen 190ml €300. Kristal champagneglazen zijn niet alleen mooi maar blijven ook mooi. Het grote voordeel van kristalglas is dat het sterk materiaal is,niet snel breekt en krasbestendig is.


Daarnaast zijn kristalglazen geschikt voor de vaatwasmachine. Kristallen Rainbow champagneglazen (per stuks) Rainbow champagneglazen graveren als cadeau Deze prachtige kristallen champagneglazen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens heel erg vrolijk doordat ze alle kleurtje van de regenboog hebben. Nu tijdens SALE met korting tot bij de Bijenkorf. Gratis bezorging en retour.


Bij de kristallen glazen kunnen we natuurlijk de kristallen champagneglazen niet vergeten! Tegenwoordig worden ook steeds meer exemplaren in flinterdun kristal met een rondere vorm gebruikt. Diverse soorten champagneglazen graveren Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten champagneglazen. Zo hebben we glazen van zowel kristalglas als gewoon glas.


En daarnaast is het ook mogelijk om speciale champagneglazen te laten graveren voor een huwelijk. Bijvoorbeeld met twee trouwringen tussen de namen van de personen die gaan trouwen. Naast het feit dat een champagneglas een leuk huwelijkscadeau is, kun je ook gepersonaliseerde glazen laten maken voor een eigen trouwerij.


We hebben allerlei champagneglazen in het assortiment: van gewone champagneglazen tot luxe en chique kristallen champagneglazen. Zelfs een champagneschaaltje behoort tot de mogelijkheden. Ben je opzoek naar een speciaal glas van kristalglas, dan ben je hier aan het juiste adres. Bohemia kristallen wijnglazen, handmade glazen maar ook nog eens tegen de scherpste prijs. Tsjechië, Polen, England en Frankrijk en Spanje.


Wij garanderen u de beste service en kwaliteit. Of champagneglazen waarvan er inmiddels al meerdere kapot zijn, waardoor je geen complete set meer hebt. Spiksplinternieuwe wijnglazen en champagneglazen geven een nieuwe glans op tafel. Wijnglazen en champagneglazen kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor alcoholvrije dranken, zoals sap of fruitwater.


Kristallen champagneglazen

Drink champagne in stijl uit deze prachtige kristallen flûtes. Kristallen champagneglazen Melodia, stuks in het transparant van RCR Nieuwe sales tot -. Olympia Modale champagneglazen 25cl per stuks. Deze kristallen champagneglazen zijn zeer helder, stevig en stijlvol.


Ze zijn perfect voor iedere gelegenheid en. Het champagneglas kan worden gepersonaliseerd met een gravure van jouw eigen tekst in combinatie met een leuk sjabloon. Het is ook mogelijk om een eigen logo of sjabloon in het champagneglas te laten graveren. Laat bijvoorbeeld een wijnglas met naam graveren als verjaardagscadeau voor een vriendin, of laat een set van twee kristallen champagneglazen graveren als huwelijkscadeau. U kunt de champagneglazen dan laten graveren met de namen van het bruidspaar en hun trouwdatum, eventueel kunt u daarbij nog een leuke afbeelding of foto laten graveren.


Kristallen champagneglazen

Champagnepakket met kristallen Diva champagneglazen Champagnepakket met kristallen Diva glazen laten graveren Een champagnepakket met kristallen Diva glazen is wel een heel bijzonder cadeau dat bij uitstek geschikt is voor extra bijzondere gelegenheden. Wedgwood Princess design Vera Wang. Set van hele mooie flutes vertikaal geslepen ontwerp van vera wang voor wedgwood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts