donderdag 15 augustus 2019

Sigma superlatex satin

Sigma superlatex satin

Bekijk ons assortiment en Bestel! De muurverf is van zeer hoge kwaliteit en voldoet aan de hoogste eisen. Je brengt de verf gemakkelijk zelf aan met een kwast of een roller. Uitstekend reinigbare muurverf voor wanden en plafonds.


Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen. Sigmatex Superlatex Satin. De expert op het gebied van sigma muurverf!


De verf is toepasbaar op diverse ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, gipsplaten, stucwerk etc. Daarnaast kan de Superlatex Matt ook worden gebruikt als afwerklaag op glasweefsel. Of voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. Bovendien kunnen we de verf mengen in de RAL-kleur waar je naar op zoek bent.


Bestel liter of een andere hoeveelheid. Wij gaan er meteen mee voor je aan de slag, zodat jij de verf van. Vraag het onze experts in verf en kleur. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Basis watergedragen Glansgraad Satin Verpakking 10L.


Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook! Gelijkmatig opbrengen en verdelen. Verdunning Alleen indien nodig voor grote vlakken, tot ca. De lak is bedoeld om buiten te gebruiken op bijvoorbeeld je kozijnen, buitendeuren en ander houtwerk.


Sigma superlatex satin

Voor gebruik Verf goed roeren. Een groot voordeel van deze is dat hij prima geschikt is voor 4-seizoenen onderhoud. Je kunt de lak dus prima het hele jaar door gebruiken. U kunt deze verf zowel binnen als buiten gebruiken.


Gemakkelijk te verwerken en schrobvast. Het is belangrijke verf van het merk, waarmee je op een hoogwaardige manier kunt schilderen. In een mooie zijdeglans, die we natuurlijk in iedere kleur voor je kunnen mengen. De gegevens in dit blad zijn correct op de dag van uitgifte.


Rendement: mper liter Hoogwaardig. De hoogwaardige kwaliteit van dit product staat al jaren garant voor perfect schilderwerk bij de doe-het-zelver en professionele schilder. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een matte verf.


Goede prijs en snel leverbaar uit voorraad. Naast verf verkopen wij ook alle overige sigma s2u producten. Het is geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. In verband met de dekking kan een extra afwerklaag noodzakelijk zijn.


Afwerking licht tot sterk zuigende ondergronden (alle kleuren) Ook voor een licht tot matig zuigende ondergrond die licht poedert. Schrobvast en waterdampdoorlatend (lagen aanbrengen). Dit keurmerk bewijst dat deze verf tot de meest milieuvriendelijke keuzes behoort in de productcategorie binnenmuurverven. Het merk staat garant voor een uitstekende kwaliteit door de nieuwste verftechnologie toe te passen.


Met schrobklasse is deze muurverf zeer goed schrobbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts