maandag 26 augustus 2019

Sigma multiprimer

Sigma multiprimer

Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag. Voor 20:uur bestel morgen in huis! Specialistisch advies nodig?


Sigma multiprimer

Sigma Multiprimer is een primer op basis van een innovatieve combinatie van synthetische bindmiddelen. Dit is een primer voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse soorten kunststof. Ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het is ook bruikbaar voor het gronden van hout in situaties waar meerdere lagen op één dag aangebracht moeten worden.


Bijvoorbeeld bij het bijwerken van bestaande verflagen, het gronden van sponningen en - bij deelvervanging van hout - het gronden van muurkanten. Opmerkelijk is bovendien de prima hechting. Deze primer heeft een perfecte hechting en is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Ideaal dus voor het gronden van bijvoorbeeld kunststof kozijen of metalen deuren. Makkelijk verwerkbaar en ijzersterk.


Handig bij twijfel over de ondergrond. Heeft u een vraag over het product stuurt u ons dan een mail en wij reageren meestal binnen een paar uur. Over Sigma Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis.


Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Dit product is bijzonder geschikt voor het roestwerend behandelen van staal buiten. Vul dan het contactformulier op onze contactpagina in, wij reageren vrijwel direct. Laat zich makkelijk verwerken en is corrosiewerend. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?


Sigma multiprimer

Let op: een multiprimer kun je niet meer grof schuren. Het is voldoende om die op te schuren met een schuurvlies. Over het algemeen is een primer wat taaier dan een grondverf. Houd er rekening mee dat de droogtijd van een multiprimer wat korter zal zijn dan je wellicht gewend bent. Deze multiprimer heeft een uitstekende hechting op de meest uiteenlopende ondergronden en is overschilderbaar met watergedragen verven.


Het heeft uitstekende corrosiewerende eigenschappen en een optimale hechting, ook op diverse kunststoffen. Aflakken met Sigma lakverf op basis van alkydhars, bijvoorbeeld Sigma S2U Gloss. Zorgvuldig opruwen met Scotch-Brite. Afwerken met een laag Sigma lakverf op basis van watergedragen acrylaat, bijvoorbeeld Sigma S2U Nova Satin, Sigma S2U Nova Semi-Gloss of Sigma S2U Nova Gloss.


Grondig reinigen met ProGold Allesreiniger of St. Marc Verfreiniger en ontvetten met Progold Ammoniak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts