woensdag 21 augustus 2019

Twist rolgordijnen

Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Rolgordijnstoffen! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bestel Rolgordijnen online bij Leen Bakker.


Ontdek ons ruime assortiment!

Goedkoper Dan In De Winkel. Handige Rolgordijnen kopen? Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Onze vakspecialisten komen alles bij je thuis monteren. Zo nu en dan lichten we er even een uit.


Met een twist rolgordijn voor het raam knap je een ruimte snel op en creëer je een aangename sfeer. Er zijn vele variaties van twist gordijnen mogelijk. Zo creëer je de perfecte uitstraling voor je raam, passend bij je stemming en sfeer en kan je spelen met lichtinval en privacy.

Abonneer u op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwste producten, inspiratie en speciale aanbiedingen. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Kies uit 9producten vanaf € 100. Op verrassend eenvoudige wijze kan een keuze gemaakt worden voor de mate van lichtinval en privacy. Luxaflex twist rolgordijnen , Luxaflex Multishade, Luxaflex duorolgordijnen, Multisol Multishade, Multisol twistrolgordijnen , Multisol duorolgordijnen, Bece. Je ontdekt welke kleur en textuur er het beste bij jouw woonstijl past, maar ook hoe de producten het beste geplaatst kunnen worden voor een optimale lichtinval en privacy.


Een uiterst stijlvolle en eenvoudige manier om de lichtinval en de privacy op elk moment van de dag te regelen. De twist rolgordijnen van Luxaflex kenmerken zich door transparante banen die gecombineerd worden met niet-transparante banen. Er kan eindeloos gevarieerd worden met verschillende kleuren, zodat u er zeker van bent dat de rolgordijnen perfect aansluiten op uw interieur. Dit geldt overigens niet voor iedere stof, dus bij grotere breedtematen is het wel belangrijk om dit in de gaten te houden. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


Bezorging waar en wanneer je wilt. Schuif de afwisselend transparante en niet-transparante banen langs elkaar heen en u kunt eindeloos variëren. Dit kan in een open, half open of volledig gesloten positie.

Op deze manier kunt u spelen met onder andere lichtinval en privacy. Info over twist rolgordijnen. Resultaten van zoekmachines! Twist Rolgordijnen van Luxaflex.


Een revolutionair rolgordijn dat u de mogelijkheid geeft om naar buiten te kunnen kijken, terwijl de inkijk wordt beperkt. U kunt kiezen uit medium en brede banen. Het principe is een dubbel lopende stof die deels transparant is. De doorkijk kan traploos worden gevarieerd tot een totale sluiting.


Het rolgordijn waarbij uw privacy modieus en decoratief wordt gegarandeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts