woensdag 7 augustus 2019

Raamisolatie folie

Bestel uw kampeertoebehoren op Obelink. Bespaar tot wel via kiesproduct. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Dit noemen we ook wel kozijnfolie.


Het werkt hetzelfde als een voorzetraaje creëert een isolerende luchtlaag tussen het venster en de folie. Deze folie heeft een reflecterende laag die de warmte naar binnen terugkaatst. Folie die op het glas van de ruit geplakt wordt.


De folie komt op de kozijnen en niet direct op het raam. Tesa raamisolatie folie kun je eenvoudig zelf aanbrengen met de meegeleverde dubbelzijdige tape en een gewone haarföhn. Met een stanleymes of breekmesje kun je de folie eenvoudig op maat snijden. Daglicht is gezond en verhoogt de productiviteit op de werkplek.


Raamisolatie folie

Het is daarom niet gek dat bij kantoren en huizen steeds meer glas wordt toegepast. De keerzijde is, dat deze beglazing óók de plek is waar het meeste warmteverlies optreedt, tot wel. Of u nou de warme lucht wil binnen houden of de koele lucht wilt binnen houden. Met raamisolatie folie kan de verwarming in de winter namelijk een standje lager. Dit komt doordat deze isolerende raamfolie de K-waarde (isolatiewaarde) tot wel kan verbeteren!


De raamisolatie folie van Fix-o-moll is eenvoudig zelf aan te brengen d. De maximale grootte van het raam kan bij dit pakket 1bij 1centimeter zijn. De voordelen van isolerende folie Isolatiefolie is gemaakt van duurzame materialen die lang mee gaan. Door de dunne kwaliteit is de folie zeer flexibel, gemakkelijk verwerkbaar en neemt het weinig ruimte in beslag. Hierdoor kun je de isolerende folie ook goed combineren met ander isolatiemateriaal zoals dakisolatie, wandisolatie en geluidsisolatie.


Het beeld van buiten is onopvallend. Met TONZON Vloer,- dak- en wandisolatie kun je een woning al super energiezuinig maken. De zwakke plekken blijven de ramen. De andere folie komt over het raamwerk en heeft als gevolg dat de lucht tussen beide (glas en folie ) voor een goed thermisch effect zorgt.


Raamisolatie is bij zo’n beetje iedere bouwmarkt te koop. Let wel op dat je jezelf goed inleest voordat je het op internet gaat bestellen. Isolatie raamfolie vereist kennis en de wil om secuur te werken. Enkel glas isoleren nadelen.


Folie tegen de kou en nog vele andere soorten. Bij Plakfolie webshop vindt je naast bovengenoemde folie nóg veel meer folies geschikt voor diverse toepassingen. Zo bieden wij divers raamdecoratiefolie met leuke patronen en printjes die perfect als een soort valletje aan je ramen kunnen worden aangebracht. Raamfolie of plakplastic kun je ook decoratief gebruiken.


Met decoratieve, statische folie kun je namelijk de leukste patronen maken. Bij Praxis kun je terecht voor een ruim assortiment aan decoratieve raamfolie met bijzondere prints en motieven. Denk aan een statische raamfolie met stoer landkaart dessin, hout look of stijlvol barok patroon.


Raamisolatie folie

Deze raamisolatie folie is eenvoudig zelf aan te brengen d. Voor het aanbrengen van het folie heb je een föhn nodig. Ik was ongeveer uur bezig met twee ramen. Bovendien zou je het ook online kunnen kopen. Nadelen: Je ziet de folie wel.


Vooral op mijn blauwe deur vallen de plakranden nogal op (zie foto), op wit valt dat mee. Er zit een vouw in de folie die er niet helemaal uit gaat. En als je door het raam kijkt is het nét een beetje waziger. Tegelijkertijd vermindert deze raamisolatie vervelende condensatie van de ramen. Met de meegeleverde, dubbelzijdige tape, is bevestiging snel en eenvoudig.


Raamisolatie folie

Met behulp van een gewone föhn kun je de folie glad aanbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts