vrijdag 9 augustus 2019

Plexiglas keuken achterwand

In verschillende diktes kleuren leverbaar. Bestel nu een gratis sample voor uw project. De bestelling wordt stevig ingepakt en snel bezorgd. Transparant plexiglas biedt de mogelijkheid om de achterwand aan de achterzijde te verlichten, dit geeft echt een prachtige uitstraling aan de keuken.


Modern, elegant en stijlvol dit is hoe de plexiglas keuken achterwanden het beste worden omschreven.

Dat is vooral een optie als je een keuken wilt die echt in het oog springt. Het voordeel van zo'n glasplaat in de keuken is dat deze hittebestendig is en dus niet aangetast zal worden door vrijkomende hitte. Bovendien is het mogelijk gaten te maken in het glas voor stopcontacten.


Plexiglas achterwand : spelen met licht en zicht. Nikkel-Art heeft tekst in onze foto geplaatst, daarna kregen we een proefdruk voor akkoord. Snelle levering en snelle reacties op vragen.


Kunststof achterwand keuken.

Een achterwand van kunststof is vaak praktisch. Dit is namelijk duurzaam, vuil- en waterafstotend en makkelijk schoon te houden. De spatschermen zijn eenvoudig schoon te maken met water.


De achterwanden kunnen gemaakt worden met spitse of afgeronde hoeken. Een bijzondere achterwand voor jouw keuken bestel je heel gemakkelijk in onze webshop. Achterwand keuken verven met kalk en krijtverf. Een keuken achterwand oplossing die in veel situaties eenvoudig is toe te passen.


Met onze unieke collectie. Eigenlijk is het de meest elegante oplossing voor een keuken achterwand. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten.


Ga voor de hoogste kwaliteit. Neem keuken achterwand met foto voor in de keuken , en laat je ervan overtuigen dat je met kleine investeringen van je eigen keuken een echte oase van rust, moderniteit en een bijzondere sfeer kunt creëren. Dat was dus het einde van dát idee voor een keuken achterwand.


Omdat ik nog steeds leed aan hevige keuzemoehei kwamen we er niet aan toe een alternatief te bepalen. Bij plexiglas moet je rekening houden met het uitzetten, bestel de plaat een halve centimeter kleiner in de lengte en breedte.

Kies uit onze vele ontwerpen voor een prachtige keukenachterwand voor een moderne of klassieke keuken. Keuken achterwand van tegeltjes. Kies jouw favoriete keukenscherm en geniet van een prachtige blikvanger. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan plexiglas in diverse. Voor een keukenachterwand leveren wij plexiglas op maat.


Hoogwaardige keuken achterwand met eigen ontwerp Ontwerp hier gemakkelijk en snel je eigen achterwand voor de keuken. Kies uit diverse materialen zoals acrylglas, alu-dibond en plakfolie. Wij bedrukken het materiaal in de hoogste kwaliteit in het ontwerp naar wens, en snijden het materiaal millimeterprecies op maat. De keukenachterwand kan namelijk over iedere bestaande wand heen worden aangebracht. Een plexiglas plaat op een andere ondergrond verlijmen?


Dan raden we de montagekit van kwaliteitsmerk Bostik aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts