woensdag 14 augustus 2019

Sunscreen raam

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Over Ons Pagina - Kozijnshop. Binnen werkdagen geleverd!


Sunscreens op maat, voor elk raam geschikt. Screens zijn voor elk raam geschikt en worden opmaat voor u gemaakt in iedere gewenste hoogte en breedte.

Afhankelijk van de hoogte van het raam wordt het standaard sunscreen uitgevoerd in een cassette van 75mm , 85mm of 95mm hoog. De cassette kan worden uitgevoerd in drie types: half ron vierkant of half afgeschuind. Multilogo Stores levert alweer jaar onder andere onder de naam Zonweringtekoop.


Ga jij nieuwe screens aanschaffen? De prijzen van screens liggen gemiddeld rond de € 630. Bekijk hier alle prijzen en lees nuttige (bespaar)tips. Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor screens.


De constructie is vergelijkbaar met die van een rolluik, het doek glijdt tussen twee geleiders verticaal naar beneden. Door de zelfdragende constructie heeft het scherm geen hinderlijke steunen zodat je er vrij onderdoor kunt lopen.

Een fijne extra kwaliteit van rolluiken is dat ze ook geluidsisolerend werken. En gebruik een screen als zonwering wanneer je hier weinig ruimte voor hebt, deze zitten namelijk direct op het raam gemonteerd. Zonwering op maat bij GAMMA voor knikarm- en uitvalschermen, rolluiken, markiezen en screens. Of bekijk onze standaardmaten knikarmschermen.


Aangezien een screen het gehele raam bedekt, kan je je hoofd niet naar buiten steken om bijvoorbeeld een stofdoek uit te kloppen. Dit kan wel bij een zonnescherm. Windvaste screens of zipscreens hebben hier geen last van. De sunscreens zijn vlakhangende zonweringen voor het raam.


Een screen houdt nooit al het zonlicht tegen (max. ). De warmte wordt buiten gehouden maar het zicht naar buiten blijft behouden en overdag zijn de screens inkijkwerend. Door het speciale doek wordt tot van het zonlicht gefilter waardoor de hitte buitengesloten blijft. Screens buiten zijn een onopvallende vorm van zonwering. Ze liggen tegen het raam aan en steken dus niet uit, zoals een zonnescherm.


Doordat deze verticale zonwering bestaat uit één groot vlak zonder onderbrekingen dat in een eigen kleur te kiezen is, laat je de screens gemakkelijk aansluiten op de stijl van je huis. De windvaste screen in een verticaal hangende zonwering welke het gehele raam kan “afsluiten”. Het systeem staat gespannen d. Het doek is in elke stand wind vast wat vooral op winderige plaatsen een groot voordeel heeft.


Een klein raam kan bijvoorbeeld met kastmaat mm (= cm) maar voor een schuifpui is kastmaat 1(= 1cm) of 1(= 1cm) nodig. De omkastingen zijn gemaakt van 1 hoogwaardig aluminium.

Zonnescreens houden het huis koel op warme dagen: de zon blijft buiten terwijl jij je uitzicht behoudt. Vele extra opties mogelijk. Zonwering screens met een lange levensduur en voorzien van jaar garantie bestelt u snel en eenvoudig online bij een specialist in de buurt. De standaard screen is voorzien van handbediening met band.


Brustor indoor screen, screen voor binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts