vrijdag 16 augustus 2019

Optisleep kussen

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen! Alle tuinartikelen shop je online.


De beste keuze tegen lage prijzen!

Ontdek ons unieke assortiment kussens. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. De OptiSleep collectie heeft synthetische, donzen en latex hoofdkussens. Voor alle OptiSleep producten worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt.


Alles wordt met zorg en oog voor detail afgewerkt. Met de producten van OptiSleep ben je verzekert van jarenlang slaapcomfort. Optisleep hoofdkussen OS320.


Luxe dons hoofdkussen, gevuld met witte eendendons en eendenveertjes.

Het kussen is uitgevoerd met schoudercontour en navulpocket met rits. Dit kussen is makkelijk op te schudden, heeft een goed vocht absorberend en ventilerend vermogen. Flexibel, anti-allergisch en wasbaar. Deze kussens zijn gevuld met zachte synthetische slaapbolletjes zijn uitermate geschikt voor personen met huisstofmijt allergie. Een zijslaper ligt anders, dan een buik- of rugslaper.


Wanneer bent u aan een nieuw kussen toe? Heeft u nekklachten of schouderklachten? Bij ons kunt u een kussen OP MAAT testen.


Ook kunt u het gekozen kussen enkele nachten op u eigen matras uittesten. Slaaphouding: zijligging, rugligging. Welk kussen bij u past hangt af van uw persoonlijke voorkeur en dient afgestemd te zijn op uw matras.


OptiSleep wil met boxsprings, (topdek)matrassen, hoofdkussens en dekbedden bijdragen aan een goede nachtrust. Het merk produceert goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. De producten zijn allemaal resultaat van Nederlands vakmanschap, of je nu kiest voor een duurzame boxspring, een pocketvering matras met thermisch geharde veren, een kussen met neksteun of een dekbed met kameelhaar. Deze kussen collectie is zorgvuldig samengestel zodat er voor iedereen een goed passend OptiSleep kussen is.


Of u een lekker zacht kussen prettig vind of juiste een kussen dat meer ondersteuning geeft, de OptiSleep kussen collectie bied het allemaal. Rob Megens Woonatelier: de gespecialiseerde zaak voor interieuradvies. De webwinkel geeft u het gemak om uur per.

Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Bestel Kussens online bij Leen Bakker. Bekijk ons unieke assortiment kussens.


Een goed hoofdkussen zorgt ervoor dat je nekspieren tijdens je slaap optimaal kunnen ontspannen. Welk kussen het beste bij je past, hangt af van je slaaphouding, postuur en matras. Zo zit verschil in het feit of je buikslaper of rug- of zijslaper bent. Wil je af van nek- en rugklachten dankzij een verkeerd kussen ? Een donzen kussen is een hoofdkussen dat goed te vormen is. De hardheid hangt af van het vulgewicht en de verhouding tussen dons en veren.


Hoe meer dons, hoe zachter het kussen. Ook een donskussen kan in de wasmachine. Het Sw issflex latex- kussen zorgt voor volledige ontspanning van de nek. De anatomisch gevormde, flexibele kern zorgt voor een optimale drukverdeling. De ongeëvenaarde puntelasticiteit en soepelheid van de zuivere latex met zijn structuuroppervlak zorgt voor een optimale drukverdeling.


Hoofdkussen OptiSleep OS310. Leverbaar in de maat 50xen 60xcm. Het is een hoofdkussen natuurlijke vezels.


Dons is een zeer zacht vulmateriaal met een hoge vormbaarheid en een groot vochtopnemend vermogen. Een dons kussen kun je dus heerlijk opschudden. Dat is en blijft het uitgangspunt van OptiSleep. Een merk dat staat voor vakmanschap en kwaliteit.


Stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen. Een hoofdkussen is bedoeld om de nekwervels zo onbelast en ontspannen mogelijk weg te leggen tijdens de nachtrust. Een traagschuim kussen of orthopedisch kussen is een kussen dat een vaste vorm heeft en daardoor altijd de zelfde ondersteuning biedt tijdens de gehele nacht.


Hierdoor zijn het kussen die iets meer bepalend zijn wanneer u hierop ligt. Kies dan voor een wat zachter en platter kussen. Zijslapers hebben meer ondersteuning nodig, daarom is voor hen een wat steviger kussen geschikt.


Bij rugslapers hangt het af van je postuur: hoe groter je postuur, hoe dikker het kussen moet zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts