vrijdag 2 augustus 2019

Ral 1013 parelwit

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen. Om zeker te zijn van de juiste kleur, raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL -kleurenwaaier.


Op deze website kunt u voordelig een RAL -kleurenwaaier bestellen, al vanaf. Merken zoals Sigma, Flexa, Histor, Sikkens en ons eigen merk bieden verf voor binnen- en buitengebruik van uitstekende kwaliteit. Wij mengen elke kleur in de gewenste verf naar keuze.

Bovendien is verf bestellen bij verf. Ook te gebruiken voor het aflakken van voorbehandelde metalen en kunststoffen. Geeft het mooiste eindresultaat met Sigma Primer Interieur Wit. Inhoudsmaat is 7milliliter. Daarnaast biedt het product een kleurvaste bescherming.


Hij rijdt in een parelwitte auto. Non Paint Store BV mengt en verzendt RAL -kleuren in diverse types verf. Geïnteresseerd in onze producten? De kleur valt in de groep van de Geeltinten.

Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Laat uw Skantrae opdekdeur aflakken met de aflakservice van Skantrae. Ook leverbaar in spuitbus of blik.


Sneldrogende 1K lak van Profix (Valspar groep). Kwalitatief hoogwaardige lak voor professioneel gebruik. Voorbeeld: `Heeft u die ook in het parelwit ? Extreem duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Tevens is deze lak sneldrogend.


Hoogwaardige hoogglans ,lak op synthetische basis, Ideaal om te verwerken met kwast, roller of verfspuit. Verpakking per blik van Liter Geschikt voor machines. De IJssel DC 8zomer geel. Wij zijn niet gebonden aan openingstijden en ontvangen u op afspraak in onze werkplaats. Na inschrijving ontvang je direct een unieke kortingscode via de mail.


Decoratieve lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium. Perfect Base Radiatorlak Acryl van Histor is bestand tegen en temperatuur van. Deze kun je direct gebruiken.


Kunststof planter, lichtgewicht en volledig recyclebaar.

Toepassingsgebied: - Glansafwerking voor toepassingen in de industrie en grondverzetmachines - Voor ijzer en staal - Bestand tegen benzine en dieselolie. Een duurzame tweecomponenten alifatische acrylaat polyurethaan. Het biedt uitstekende kleur-en glansbehoud bij blootstelling aan UV. Niet-poederende en niet vergelend.


Een deel van de Wims specificatie Water Information Management Solution. De Color primer is een dekkende kleurlak om je kurkvloer opnieuw te verven en in vele ral kleuren verkrijgbaar. Alle verkleuringen en of beschadigingen dekken helemaal anders en je vloer is weer nieuw, maar natuurlijk verf je ook over de structuur en zal deze iets minder zichtbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts