vrijdag 9 augustus 2019

Kleur radiator

Kies zelf uw gewenste leverdatum! CVtotaal: servicepartner van Essent. Kwalitatief hoogwaardige producten van topmerken! Uitstekende Service en kwaliteit. Bekijk ook onze beoordeling!


Radiatoren van alle topmerken.

De grootste collectie radiatoren vind je hier! Radson biedt u een verscheidenheid aan kleuren aan voor haar radiatoren : van RAL- en sanitaire kleuren , tot metaal-, Fine Texture-, matte of Anodic- kleuren ! Niet elke radiator is in elke RAL kleur beschikbaar. En sommige merken werken alleen met een eigen benaming van kleuren. Bij de radiatoren staat vermeld in welke kleuren de radiatoren leverbaar zijn. Ook handig zijn onderstaande kleurenlijsten waarmee u snel kunt vergelijken welk merk bepaalde kleuren radiatoren voert.


De hieronder meeste radiatoren zijn in veel RAL- kleuren leverbaar. Enkele modellen radiatoren kunnen ook in een zogenaamde gesatineerde lak worden geleverd. Dit zijn lakken die in plaats van een glad oppervlak, een oneffen oppervlak hebben.

Ook radiatoren in inox en chroom zijn beschikbaar in het Vasco-gamma. Afhankelijk van het model dat je wil, kun je kiezen uit een uitgebreid kleurenpallet met felle kleuren en pasteltinten. Voor de meeste radiatoren omvat het pallet zowel tijdloze klassiekers als de laatste modekleuren. Wij verkopen RADIATORVERF in elke gewenste RAL- kleur voor uw radiatoren en leidingwerk.


De meeste radiator verven zijn en alleen in de kleuren wit en gebroken wit, echter bij ons kunt u elke gewenste kleur bestellen. Alle ralkleuren zijn onderdeel van een coderingssysteem, genaamd RAL, waarmee kleuren van verf en verschillende coatings worden gedefinieerd. RAL staat voor ReichsAusschuss für Lieferbedingungen. Of neem een kleur die precies past bij de muur zodat de radiator juist niet opvalt.


Bij KARWEI vind je de radiatorlak die past bij jouw stijl. Makkelijk en snel werken met een radiatorlak spray. Met de radiatorspray is een nieuwe laag verf vlug aangebracht op de radiator. Onze designverwarmingen zijn er in verschillende kleuren. Zo zijn er niet alleen maar witte en zwarte designradiatoren, maar zijn deze ook in grote hoeveelheden beschikbaar in diverse kleuren als bruin, geel, grijs en nog meer!


Wanneer de radiator roestvrij is, kun je hem ontvetten. Gebruik hiervoor een speciale metaalontvetter die stof, vet en vuil verwijdert en de hechting van de radiatorverf verbetert. Tot slot plak je de wanden en vloeren af met afdekfolie.


Zo kun je met een gerust hart de radiatorverf aanbrengen. Voor welke kleur radiatorverf kies jij?

Fris je radiator op volgens ons stappenplan en hij lijkt weer gloednieuw. De radiatorlak van Histor is warmtebestendig tot 100°C en niet vergelend. Creatieve geesten kunnen er ook voor kiezen om hun radiator een kleurtje te geven. Dat zorgt voor een heel verrassend effect. Bij Tegeldepot hebben we vele badkamer radiator designs.


In ons assortiment vindt u badkamer radiatoren in verschillende kleuren , zoals wit, zwart, grijs of antraciet. De buizen van een badkamer radiator design lopen vaak in horizontale richting. Hier kunt u uw radiatorverf op kleur bestellen.


Als u een van onderstaande producten aanklikt en vervolgens naar onderen scrollt, dan kunt u uw gewenste RAL- kleur. De flexibele klassieke badkamerradiator - Zehnder Universal. De allrounder onder de radiatoren door diverse afmetingen en een kleine wandafstand. Als speciale uitvoering is de radiator tevens inzetbaar als ruimtedeler of afgeschuind voor badkamers onder het dak.


Leverbaar in bijna alle kleuren en oppervlakken van de Zehnder kleurenkaart. De badkamer is altijd de plek geweest waar binnen huis aandacht is besteedt aan een kwalitatief goede en mooie radiator. De ontwikkeling van badkamer inrichting en badkamer radiatoren heeft niet stilgezeten, met deze exclusieve badkamer radiatoren rvs kunt u uw badkamer complementeren voor warme handdoeken en een unieke sfeer creëren.


Dit is ook de reden waarom radiator verf alleen in WIT (geen WIT tinten). Andere kleuren verf hebben wel pigment erin (ook de levendwitten tinten). Voor het schilderen van een radiator kun je het beste de radiator eerst uitdoen en wachten tot deze afgekoeld is. Het assortiment is veel groter. Zo leveren wij radiatoren van staal, aluminium en roest vrij staal (RVS) maar ook steeds vaker radiatoren van natuursteen.


Die laatste als echte kunstwerken aan de wand die veelal geselecteerd worden omdat ze qua kleur en vorm op het interieurontwerp kunnen worden afgestemd. Je schildert de radiator met watergedragen verf, zodat je voorkomt dat de radiator vergeelt. Dit gebeurd namelijk wel met verf op terpentinebasis.


Het schilderen van de verwarming is periodiek noodzakelijk. Kleuren voor buiten komen altijd lichter over omdat het buiten lichter is. Daarnaast is het belangrijk dat de kleur goed aansluiten bij de kleur van de overige elementen zoals kozijnen, vensterbanken en deuren. Over het algemeen kun je zeggen dat een kleur voor buiten niet te snel te donker is.


Hopelijk is het een beetje duidelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts