maandag 19 augustus 2019

Kiezel behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Behang vind je in alle stijlen, dus er is altijd behang te vinden dat bij jouw interieur past.


Versier de keuken met zwart-wit geblokt behang , geef de kinderkamer een nieuwe look met schattig wolkjesbehang of verblijd je dochter met paardenbehang. Perfax Paars Methyl Speciaal.

Methyl Speciaal 200gram ∙ Voor extra zwaar en speciaal behang ∙ Extra sterk ∙ Met extra kleefkracht door de Henkel MCX. Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf. Geprint in Full Colour en gemaakt op zelfklevend behang. Het behang is gemakkelijk aan te brengen zonder behanglijm. Dit Fotobehang wordt geleverd met een gratis installatiekit t. Behangspatel, mesje en Behang Tray en een handleiding zodat je het behang gemakkelijk zelf kunt aanbrengen.


We sturen dan een link om uw wachtwoord te herstellen. Groot aanbod Goedkoop behang van onder andere BN Wallcoverings, AS Creation en Dutch Artemis. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang.

Met ons Goedkoop behang maakt u uw kamer of bedrijfsruimte weer als nieuw! De grootste collectie behang direct uit voorraad leverbaar. Tot korting op actueel behang.


Van steenbehang tot Acrylbehang. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Op zoek naar trendy behang ? In onze categorie Kiezelstenen vind je wat je zoekt! De bezorging is altijd snel en gratis. Wij mengen elke kleur in de gewenste verf. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar.


Foto behang Wil je de kamer bijzonder en eigentijds maken, denk dan aan fotobehang, een te gekke print op de muur wil iedereen toch! Deze print op de muur geeft je kamer een rustgevende uitstraling, met de mooie kleuren van de kiezels geeft het je kamer een natuurlijk effect. Behang Een snelle make-over met een uniek resultaat. Ga voor impact met je favoriete werk levensgroot aan je muur. Heb je net een nieuwe woning of wil je je huidige woning een opfrisbeurt geven?


Bij Kwantum heb je de keuze uit een ruime collectie zeer voordelig behang in allerlei kleuren en soorten, met vliesbehang, papierbehang en vinylbehang. Of je nu houdt van modern, industrieel of klassiek, er is altijd behang dat past bij je wensen. Contrasten in kleur en dessins geven dat typische retro gevoel.

Eén muur gedecoreerd met fineerhout en de andere met een gedessineerd behang en vintage meubelen gemixt met ‘jong’ design. Deze woonstijl is hip maar comfortabel, met een lekkere plof bank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts