woensdag 14 augustus 2019

Polyester grondverf

Polyester grondverf

Grondverf van alle merken op beslist. Kunt hier hiermee de juiste polyester of epoxy primer bestellen? Hiermee hopen we u voldoende informatie te hebben gegeven van de beschikbare polyester en epoxy primers. Mocht u meer informatie willen, aarzel niet om contact met ons op te nemen via onze klantenservice. Bekijk ons volledige aanbod aan polyester en epoxy primers.


Polyester grondverf

Bootlak of antifouling nodig? Koop nu tegen de voordeligste prijs bij Bootverfshop. De KARWEI grondverf kunststof wit 2ml zorgt voor een optimale vulling en hechting op harde kunststoffen. Zo is de grondverf ideaal voor kunststoffen als polyester en pvc. Gebruik de grondverf voor bijvoorbeeld kunststof keukendeuren, kunststof schroten en kunststof kozijnen.


Aluminium en thermisch verzinkt staal moeten eerst met een etsmiddel voorbehandeld worden. Ook voor grondverf kun je uiteraard bij De Verfgroothandel terecht. De grondverf van De Verfgroothandel biedt een perfecte ondergrond voor al je schilderwerk. Bestel nu eenvoudig je grondverf online.


Polyester grondverf

Vandaag besteld = morgen in huis! Polyester verf (topcoat) Topcoat dient over het polyesterproduct te worden aangebracht om de polyster waterdicht te maken. Met de topcoat worden de microscopisch kleine gaatjes in het product gedicht. Het materiaal waarvan de boot gemaakt is maakt een degelijk verschil voor het schilderwerk. Een nieuwe polyester schip ziet er natuurlijk strak en glimmend uit.


Met de juiste behandeling (was) is het mogelijk dit lang zo te houden. Er komt eens een einde aan die mooie glans en dan wordt het tijd voor een schilderbeurt. In deze gids leggen we u van onder tot boven de waterlijn uit hoe u uw polyester boot of schip het beste kunt schilderen. Deze grondverf is geschikt voor gebruik zowel binnenshuis als buitenshuis. Eén blik van 2ml volstaat voor het schilderen van een oppervlakte van m2.


Poly-Pox Primer is een componenten epoxy primer voor zowel boven als onder de waterlijn. Toe te passen als grondverf in beschermende verfsystemen voor staal, aluminium, polyester en hout. Door de vullende eigenschappen ook geschikt als sealer op microporeuze polyester oppervlakken. Flexa grondverf voor kunststof wit 750ml is een matte hechtprimer voor harde kunststoffen voor binnen en buiten op basis van speciale bindmiddelen. Wij bieden een ruime keuze verf en antifouling voor het polyester onderwaterschip tegen een scherpe prijs!


Is uw polyester boot al klaar voor het nieuwe vaarseizoen? Op onze website vindt u alle soorten verf en materialen voor uw boot tegen een zeer scherpe prijs. DD lak is een zeer krasvaste 2-componenten polyurethaan lak. Oorspronkelijk ontwikkeld voor boten maar ook zeer toepasbaar voor bijvoorbeeld het aflakken van polyester , epoxy of metalen ondergronden.


Polyester grondverf

Tevens vindt u hier ook alle nodige accessoires en primers voor optimaal resultaat. Speciale grondverf met optimale hechting. Geschikt voor harde kunststoffen zoals PVC, polyester en geplastificeerd plaatmateriaal.


Zowel binnen als buiten te gebruiken. GAMMA hoog- of zijdeglans lak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts