woensdag 28 augustus 2019

Theedoos riet

Compleet Aanbod Tegen Scherpe Prijzen. Kies uit producten vanaf € 99. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Bij gezellig theedrinken hoort een sfeervolle theedoos. Theedoos van riet met vakjes.

Deze theedoos is geheel handgemaakt met zorg voor mens en milieu en heeft de opdruk Tea. Naturel uitvoering en kleine handgrepen aan de zijkant. De doos totaal (deksel gemeten) x cm. Altijd een favoriete smaak thee bij de hand met deze leuke rieten theedoos. De foto van de theedoos op het strand is ter illustratie, al onze woonaccessoires zijn nieuw!


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Unieke theedoos van riet met vakjes. De Pickwick theekisten zijn de ideale manier om een divers thee aanbod te presenteren aan uw klanten en medewerkers. Stoere rieten theedoos , vakken. Rieten theedoos gemaakt van pitriet wit.


Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Decoratieve mand van rotan met vakken voor het bewaren en organiseren van verschillende. Het riet en rotan van Ons Kato.


De producten worden gevlochten. De theedoos heeft vakjes voor uw favoriete theezakjes en is voorzien van een zwarte opdruk. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Deze doos heeft vakjes voor uw favori. Deze rattan theedoos is gemaakt van een mooie kwaliteit riet.


Mandje riet vak Het Mandje riet vak is super handig voor de theezakjes of thee sticks op leuk als decoratie voor je olie flessen op. Het assortiment riet en rotan is zeer divers en uitgebreid. De collectie bestaat uit rieten manden, rieten lampenkappen, lectuurmanden, wijnrekken en nog veel meer rieten woonartikelen. Alle woonaccessoires zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit riet.


Woonaccessoires die gemaakt zijn van het materiaal riet of rotan zijn populair en een gewild item voor gebruik in het interieur.

Dit komt doordat ze in vele woninginrichtingen passen. U kunt kiezen voor het grove Koboo Grey riet of het Srimit riet wat fijner is van structuur. Zo heeft u alles op orde en weet u altijd de theezakjes te vinden. U kunt de theedoos 6-vaks eenvoudig bestellen bij Cookinglife. Op zoek naar een bijzondere theedoos ? Kies dan voor de Teabox Rond van Riverdale.


De bovenzijde is van glas en voorzien van een leuke tekst. In de teabox is plaats voor zeven verschillende soorten thee. Om de teabox te openen draai je de deksel naar links of rechts.


Houten theedoos met vakken cm. Deze houten theedoos heeft vakken en een met riet gevlochten transparante deksel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts