dinsdag 20 augustus 2019

Keukendoek roze

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Kies uit producten vanaf € 150. Zeer uitgebreid assortiment keukendoeken. Topmerken zoals DDDD De Witte Lietaer en Elias.

Ze zijn gemaakt van duurzaam katoen, dat is beter voor de katoenboeren én voor het milieu. Deze DDDDD keukendoek Honey Grey heeft een effen achtergrond met aan de ene kant een leuke streepjesborder en aan de andere kant een lichte baan met daarop vlijtige bijtjes. Blijft toch altijd leuk en gezellig een landelijke ruit. De serie Classic Farmers van Clayre en Eef betaat uit keukendoeken , keukenschorten, pannenlappen en ovenhandschoenen in een landelijke geruite katoenen stof. Verkrijgbaar in de kleuren roze , roo turquoise en blauw.


Wilt u Elias keukendoek Metropolitan ( roze ) kopen? Deze fijne keukendoek is gemaakt van katoen.

Heerlijk zacht om je handen mee af te drogen na het koken. Het design is een combinatie van lief en stoer. Door de zachte roze kleur past de doek in iedere keuken. De robuust gedrukte letters ‘cook’ op de zijkant geven de keukendoek meer een stoer karakter. De afmeting van de keukendoek is 50xcm.


Voorzien van een handige ophanglus in de hoek. Handig om bijvoorbeeld je handen mee te drogen. Roze Theedoeken koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd.


In ons assortiment vind je divers keukentextiel van merken als DDDDD en Walra: o. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Op zoek naar Roze keukendoeken ? Vergelijk direct online bij webshops. Keukendoek , bio-katoen, oud roze , x cm. Direct online te bestellen.


Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij.

In ons uitgebreide assortiment vind je keukendoeken in verschillende kleuren en met diverse dessins. Zowel modern als landelijk, met deze keukendoeken breng je een leuk accent aan in de keuken. Thee en keukendoek online bestellen.


Bij het kopen van theedoeken en keukendoeken let je materiaal, kleur en print. Materiaal is het belangrijkst je wil immers wel dat je vaat droog wordt, maar wij snappen heel goed dat ook de juiste kleur en print een belangrijke rol spelen bij je keuze. Gebreide keukendoeken gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. HUMDAKIN, Deens ontwerp, prachtig afgewerkt met lederen details.


De roze keukendoek bevat lederen lussen, de anderen katoenen lussen. Je kunt hem dan ook op twee manieren ophangen. Dan heb je je bestelling via DHL morgen in huis. Deze keukendoek in de prachtige vergrijsde kleur roze staat prachtig in je keuken.


Bestel je op zaterdag of zondag, dan wordt je bestelling op dinsdag bij je thuis bezorgd. De keukendoeken zijn gebreid van duurzaam katoen en afgewerkt met lederen details. Zowel aan de korte als aan de lange zijde zit een lederen ophang lus zodat je zelf kan kiezen hoe de keukendoek het mooist hangt. Ook verkrijgbaar met bijpassende gebreide vaatdoeken van HUMDAKIN. Gemaakt van mooie katoenen stoffen met kleine bloemetjes.


Bij ons vind je katoenen en linnen theedoeken in allerlei dessins, patronen en kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts