vrijdag 9 augustus 2019

Vouwgordijn 90 cm

Vouwgordijn 90 cm

Allemaal voor nog beter resultaat. Uiteraard zonder extra kosten. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Beslist de laagste prijzen.


Geef jouw woonruimte een warme uitstraling met het OK vouwgordijn lichtdoorlatend wit 90x175cm. De katoenen stof van het vouwgordijn hangt gedrapeerd naar beneden. Dit geeft een romantisch effect geeft.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! De gordijnen rollen niet op maar vouwen op, vandaar de naam. Wanneer je vouwgordijnen gaat kopen houd dan rekening met de functie van de kamer. De stof van een vouwgordijn kan reageren op vocht en temperatuurwisselingen. Vouwgordijnen zijn herkenbaar aan de horizontale vouw in de stof.


Voor een badkamer is een vouwgordijn dus geen verstandige. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar vouwgordijnen. Wil je liever zelf een vouwgordijn samenstellen? Stel hem samen met de configurator van KARWEI.


Kwantum, daar woon je beter van! Wil je vouwgordijnen gebruiken om je slaapkamer te verduisteren? Laat dan je vouwgordijnen voeren.


Vouwgordijn 90 cm

Wil je een van onze stoffen gebruiken en er een vouwgordijn op maat van laten maken? Kom naar één van onze winkels en laat je vouwgordijn in ons professionele atelier perfect op maat maken. Onze medewerkers adviseren je.


Het opmeten van een vouwgordijn is erg eenvoudig. Wanneer u een vouwgordijn tussen twee muren wilt plaatsen, meet u de hoogte en breedte tussen deze twee muren op. Dit rolgordijn is in meerdere formaten bij Raamdecoratie. Maten x 2en 90x2zijn veel gekozen formaten. Echter hebben wij meerdere hoogtes en breedtes in onze collectie.


Vouwgordijn 90 cm

Zit de gewenste maat voor jou hier niet bij? Een vouwgordijn wordt afgewerkt met baleinen aan de achterkant. Deze baleinen zorgen ervoor dat het doek netjes recht blijft hangen. Er is volledige controle over de lichtdoorlatendheid door het toevoegen van een extra voering, semi-transparant of kies juist voor een verduisterend vouwgordijn.


Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Sfeervol, tijdloos en uiterst functioneel! Dit vouwgordijn is gemaakt van een mooie, zware kwaliteit lichtdoorlatend canvas.


Vouwgordijn 90 cm

Vooral in woonkamers met natuur- en grijstinten komen ze mooi uit. Maak het extra knus door vouwgordijnen te combineren met overgordijnen. Wilt u vouwgordijnen gebruiken om uw slaapkamer te verduisteren? De vouwgordijnen zijn van de vertrouwde 123jaloezie kwaliteit en 24. De verduisterende stof maakt dit product ideaal voor slaap- en kinderkamers.


Bij vouwgordijnen is dat niet zo lastig: wanneer je wilt dat je gordijn binnen het kozijn valt, kies je exact de maat, die aan de binnenkant van je kozijn past. En wanneer je wilt dat je vouwgordijn aan beide kanten wat over je muur valt, dan kies je een maat die precies zo groot is als jij dat wilt. Het vouwgordijn hangt mooi strak door de geïntrigeerde baleinen. Aan een kleine meerprijs heb je dan alle raamdecoratie op maat. Door het gehele productieproces in eigen hand te hebben bieden wij een aantal voordelen.


Zo zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige vouwgordijnen tegen een scherpe prijs aan te bieden. Wij bieden u de mogelijkheid om online vouwgordijnen en gordijnen op maat te bestellen. U kunt uw vouwgordijn geheel zelf samenstellen naar uw keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts