woensdag 7 augustus 2019

Zonwering doeken

Herbruikbare doeken voor elke toepassing en behoefte. Informeer u en huur ze nu! Bekijk nu onze uitgebreide collectie schaduwdoeken. Van sportkleding tot kampeerspullen.


Alles voor het hele gezin vind je bij Wehkamp.

Kies uit 7producten vanaf € 70. Doeken : liever kleurrijk en opvallend? Of de voorkeur voor rustige en modern? U heeft bij ons ruime keuze om zonwering een hoofdrol te geven in uw woning. De doeken zijn beschikbaar in vele kleuren en verschillende materialen.


Zo zijn er verschillende kleuren en materialen. Zonder het doek kan de zon en het licht niet tegengehouden worden.

Let op: Als u voor een bepaald artikel komt, adviseren wij vantevoren te bellen of deze aanwezig is. Het kan voorkomen dat een bepaald product (nog) niet in de showroom hangt. Wij leveren uitsluitend doeken speciaal gemaakt voor de zonwering De leveranciers welke wij voor u geselecteerd hebben zijn.


Lees de betrouwbare ervaringen en laat u inspireren door de foto’s van het eindresultaat. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een of meerdere zonwering doekkleuren? Neem gerust contact met ons op!


Soltis screen doeken worden hoofdzakelijk gebruikt voor serre zonwering en windscreens. De kwaliteit van de tijdens het fabricageproces toegepaste polymeren van het screen doek garandeert een duurzame en uitzonderlijke kleurechtheid. De toplaag van Soltis screendoek is gla zodat vuil zich niet op het screendoek kan vasthechten. Het meest sfeerbepalende onderdeel van de zonwering is het zonweringdoek. Het is dan ook belangrijk dat u een kwalitatief hoogwaardig doek kiest dat aansluit bij uw wensen, zodat u jarenlang geniet van de vele voordelen van buitenzonwering.


Tibelly helpt u daar graag bij, met behulp van de Tibelly doekselector en onze dealers. Dit is de moedermaatschappij van zowel SUNBRELLA als DICKSON. Ons advies als zonwering professionals: Wanneer de mogelijkheid daar is stap dan over naar doeken van het merk DICKSON.


Ideaal dus voor een luchtige trendy zonwering boven uw terras. Naast een licht door latende uitvoering van een schaduwdoek is er ook een mogelijkheid voor waterdichte doek.

Kiest u voor een waterdichte uitvoering dan kan men kiezen uit diverse materialen, polyester in standaard en docril bij onze maatwerk doeken. De kleur wordt mede bepaald door de monitor van uw computer. Natuurlijk speelt de kleur daarbij een belangrijke rol. Wij werken met topmerken o. Zonwering kan de sfeer van uw pand behoorlijk beïnvloeden. Swela, Dickson en Tibelly.


Licht en schaduw Lust en Leven. Een zonwering wordt pas een echt persoonlijk product door de combinatie van hoogwaardige zonweringtechniek en een weerbestendig, maar toch edel zonweringdoek. LEINER-stoffen zijn niet alleen bekend vanwege hun kwaliteit, maar ook vanwege de enorme keuze uit dessins. BTW en af magazijn Gorinchem, tenzij anders aangegeven.


Goedkope losse zonnescherm doeken voor het vervangen van u oude zonwering of screen doek. Online prijs berekenen van het zonwering doek, offerte printen van het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts