woensdag 21 augustus 2019

Oud vitrinekastje

Bestel vitrine kasten online. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Mooi design voor scherpe prijzen! De passende fauteuils - OTTO.

Ontspannen en je goed voelen! Kasten van OTTO zorgen voor orde! Op naar woonwarenhuis OTTO! Vitrinekasten l Alle merken! Voordelige vitrinekasten online. Zo goed als nieuw Ophalen.


En uit woonkamer kast, archiefkast en boekenkast oud vitrinekastje. En of oud vitrinekastje ce is. Er zijn 2oud vitrinekastje leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.

Uniek opgeknapt kastje uit de Engelse koloniale tijd in India. Getoond model heeft openslaande deuren met glas en is uitgevoerd met. Oud 2-deurs vitrinekastje. Kijk op uw gemak nog even rond naar iets vergelijkbaars in onze brocante webwinkel.


Of informeer gerust naar een soortgelijk. Dit kastje is bij cm. Het werd vroeger gebruikt in het onderwijs. Ik verkoop dit omdat wij er niets meer mee doen. De uiterste breedte is 96.


Diepte en hoogte 1cm. Hout: volgens ons mahoniehout leeftijd: ouder dan jaar glas is nog heel. Heeft wel een beetje opknappen nodig. Sluit haakje aan de zijkant.


Grote knop aan de voorkant. Alleen verkrijgbaar bij via hannah in Epe, zie contactpagina. Het verweerde kastje heeft een unieke en doorleefde verflaag, waarin verschillende mooi contrasterende kleuren naar voren komen. Ontdek ideeën over Kleine Kast.


Een vitrinekastje kun je op allerlei manieren in richten. Daarnaast heb je grote en kleine vitrinekastjes.

Aan de muur, op tafel, waar zet jij ze neer? Maak als je weinig ruimte hebt een hoek van de werktafel vrij voor een wisselende expositie van verschillende mooie items als vazen en kannen. Bij vtwonen vind je nog veel meer vitrinekast. Een zeer mooi oud vitrinekastje ! Gezien de leeftijd ziet hij er nog uitstekend uit!


Afkomstig uit Nederland vermoedelijk uit de jaren 60. Het hout is nog in uitstekend staat en het glas is nog helemaal heel. Bevestigt met haakjes kun je hem overal neerhangen waar u maar wilt, maar neerzetten kan natuurlijk ook! Leuk om een paar waardevolle herinneringen in te bewaren of voor een verzameling.


De afmeting is 42x35xcm. De kast id demontabel dus overal te plaatsen. De kleur is Pure kleisteen. De binnenkant is ooit zwart geverfd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts