dinsdag 27 augustus 2019

Riverdale borden

Kies uit producten vanaf € 99. Het geheim van een succesvolle kok? Heb je wat hulp nodig in de keuken? Deze keukenvriendjes helpen je. Borden tegen lage prijzen.


De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.

Ruim assortiment online bestellen! Er zijn weinig items in je uitzet die zo divers en intensief gebruikt worden als servies. Tijdens het ontbijt, de lunch en het diner komen borden , schaaltjes en mokken op tafel.


Omdat je het zo vaak gebruikt, wil je dat je servies van hoge kwaliteit is. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Op zoek naar een specifiek item om jouw serviescollectie compleet te maken? Je geniet graag van het leven. Zelfs in alledaagse dingen vind je schoonheid.

Riverdale servies maakt van het dekken van de tafel een feestje. In het bereiden van een heerlijke maaltijd bijvoorbeeld. Hier steek je graag veel tijd en aandacht in. Op een mooi gedekte tafel met stijlvol servies komen jouw lekkernijen nog beter tot hun recht. Riviera Maison gaat nog een stapje verder naast alleen servies.


Naast prachtige borden en glazen kun je je collectie ook uitbreiden met bijpassende taartplateau’s, voorraadpotten, keukenorganisers, etageres, schalen en serveerborden. Dishwasher en microwave safe. Bekijk alles met riverdale borden ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Dit zorgt ervoor dat u het servies kunt mixen met zowel een klassieke als een moderne inrichting.


Natuurlijk uitstraling van de borden. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Het Bossa Nova bord wordt geleverd per twee stuks.


Het bord is volledig gemaakt van loodkristal en blijft erg lang van goede kwaliteit. Daarnaast kunnen deze borden ook in de vaatwasser.

Wat dit bord uniek maakt is het gevlochten design die een stijlvolle uitstraling heeft. Alle rieten woonaccessoires zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit riet. Maar zoals niet iedereen van dezelfde gerechten geniet, verschillen ook de voorkeuren op het gebied van servies.


Ga je voor simpel en stijlvol of opvallend en gedurfd? Kop of mok, bord of kom, glas of porselein?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts