woensdag 2 november 2016

Airless spuitpistool

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. De grootste collectie spuitpistolen hier! Spuitpistolen voor de laagste prijs.


Op deze pagina kunt u via de verschillende subcategorien de Airless Verfspuit vinden die u zoekt.

Wij hebben heel veel airless apparatuur op voorraad en vandaag bestellen is bijna altijd morgen ontvangen! Airless verfspuit technologie wordt om verschillende redenen gebruikt: 1. Graco’s professional airless spray guns provide the finest finishes, durability, performance, and reliability in the industry. Our sprayers are designed to be ergonomically friendly, providing comfort for long days of spraying.


Nu inclusief sproeier naar keuze. Verzoeke de gewenste sproeieropening onderaan uw bestelling bij opmerking te vermelden. Hier vind je airless spuitpistolen van Graco, FARBMAX, Wagner, Titan en meer.


Deze zijn speciaal voor grote projecten: een airless spuitpistool (ook wel luchtloze verfspuit genoemd) kan meerdere dikke verflagen in één keer aanbrengen.

Verf vernevelt zich doorat het onder hoge druk door het pistool wordt geperst. Verfspuiten maken gebruik van verschillende technieken: airless en HVLP. HVLP staat voor High Volume, Low Pressure.


De verf wordt uit het apparaat gespoten door middel van luchtdruk. Een airless spuitsysteem werkt ook met hoge druk, maar zonder lucht. Hieronder vind je meer informatie over beide systemen en lees je wat de voor- en nadelen zijn. Beweeg het airless spuitpistool evenwijdig aan het te spuiten oppervlak, zorg ervoor dat de afstand tot het te spuiten oppervlak gelijk blijft plusminus cm. Handleiding voor het spuiten van grote.


De Airless -technologie zorgt voor een perfecte verstuiving en een egaal resultaat. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Het Contractor PC Airless-spuitpistool is een van de lichtste en comfortabelste spuitpistolen ooit en biedt de hele dag door optimaal comfort.


Het Contractor PC- spuitpistool beschikt over exclusieve Graco-innovaties voor comfort en duurzaamheid waarop u bij elke klus kunt vertrouwen. Professioneel lucht ondersteunend Airless spuitpistool vervaardigt uit hoogwaardig materiaal, en gecoat in titan rood. Dit pistool maakt het mogelijk om met een normale Airless pomp onverdund watergedragen lakken te verspuiten in combinatie met een compressor.


AIRLESS VERFSPUITPISTOOL - 5HD.

Het 5HD verfspuitpistool van WIWA is ontworpen voor de langste levensduur, het betrouwbare airless spuitpistool ! Voor U hebben wij diverse spuitpistolen , welke allen van professionele aard zijn. Voor de dagelijkse spuiter is er een goede keuze te maken. Vanwege de hoge vloeistofdruk bij Airless spuiten kan de verf met grote snelheid aangebracht worden.


Bekijk alles met airless verfspuit! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts