maandag 21 november 2016

Warmte isolerende gordijnen

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bestel online of boek onze service! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Isolerend gordijnen tegen lage prijzen.

Doordat de warmte isolerende gordijnen kou voor het raam blokkeren, kan de verwarming wat later aan en bespaar je op stookkosten! Winters houden deze gordijnen de kou buiten en de warmte binnen. Raambekleding is te koop in allerlei vormen, kleuren en motieven. De combinatie van enkel glas met (rol) gordijnen of goed sluitende binnen- of buitenluiken, zorgt voor een zekere mate van isolatie.


Sommige soorten raambekleding hebben een hogere isolerende werking. Heb je veel last van kou of warmte in je huis dan kun je ook kiezen voor gordijnen die beschikken over extra isolerende eigenschappen. Gordijnen met extra isolerende eigenschappen.


Denk bijvoorbeeld aan lichtdichte gordijnen voor extra warmte -isolatie of aan speciale dikkere stoffen voor extra warmte en geluidsisolatie.

Deze verduisterende gordijnen zijn ook nog eens isolerend zodat ze de kou (of warmte ) lekker buiten houden en je slaapomgeving verbeteren. Ook heb je geen last meer van lawaai op straat dankzij de geluidswerende kwaliteit. Zo krijg jij weer de nachtrust die je verdient! Welke gordijnen isoleren het beste? In de gure wintermaanden is het fijn om zoveel mogelijk behaaglijke warmte in huis te houden.


De isolatiewaarde van gordijnen is het beste wanneer je de gordijnen volledig sluit. Een kleine kier veroorzaakt al een tocht de ruimte in. Ook is het belangrijk om de isolerende gordijnen niet voor de radiator te plaatsen. Dit vermindert de straling én de warmte komt dan tussen het gordijn en het raam, dat is zonde.


Hetzelfde geldt overigens voor tijdens de warme maanden, dan blijft veel warmte buitenhuis. Warmte isolerende gordijnen. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen!


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Ontdek ons ruime assortiment! Waar veel mensen niet direct aan denken is dat je met gordijnen extra kunt isoleren in je woning.

Het ophangen van gordijnen , vouwgordijnen of duettes zorgt niet alleen voor meer sfeer in je woning, maar zorgt ook voor een betere isolatie. Niet veel mensen denken aan gordijnen als ze zoeken naar manieren om zuiniger met energie om te gaan. Terwijl tot maar liefst van de warmte uit huis via de ramen verdwijnt. Dubbelglas of HR-glas is dan belangrijk om die warmte binnen te houden.


Gebruik van gordijnen en inbetweens. Het effect van geplooide raamdecoratie zoals gordijnen en inbetweens hebben een sterk reducerend effect op die vervelende klankkast in huis. In onze collectie vindt u ook een aantal geluids- en warmte isolerende stoffen die niet alleen heel fraai in het interieur staan maar ook nog eens het geluid buiten houden (of binnen als u het bijvoorbeeld voor muziekkamers gebruikt) of het lekker warm houden in de winter of koel in de zomer. Geluids- en warmte isolerende stoffen.


Om kieren te voorkomen kun je de isolerende raambekleding combineren met gordijnen. En wanneer je de gordijnen sluit, blijft de kou tussen het gordijn en het raam. Het is belangrijk om het gordijn niet voor de radiator te laten vallen, anders blijft ook de warmte tussen het gordijn het en raam.


Bedlampjes Brabantia Touch Bin Brabantia Touch Bin liter Glasschilderij Houten snijplanken Keramische. De vermelde Ug-waarde geldt als het gordijn dicht is. Op kozijnfolies staan geen technische specificaties, omdat de uiteindelijke isolatiewaarde afhangt van de dikte van de luchtspouw.


Met isolerende rolgordijnen bespaart u gemakkelijk meer dan €1per jaar. De isolerende rolgordijnen zijn gemaakt van een speciale, verduisterende stof die voorzien is van een doorzichtige coating, waardoor warmte in de zomer wordt tegengehouden, maar in de winter de warmte binnen blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts