woensdag 16 november 2016

Behang met stippen

Populairste Aanbieder Cruises! Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Stippen behang voordelig online bestellen bij Behangwereld.


Bij ons vindt u een enorm aanbod behang met stippen in alle kleuren.

Behang met cirkels, puntjes, rondjes of dots. Voor elke woonstijl is er een behang met een stip naar keuze. Retro stipvormen, moderne stippen , shabby dots of kinder stippeltjes. De gróótste behang beleving in de Benelux.


Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins. Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom.

Vrolijk vliesbehang met stippen uit de Baby collectie van Onszelf. Dit behang is metallic beige met witte stippen. Door de metallic beige kleur krijgt het behang een.


Dit wit met rode stippen EN Medaillons is echt helemaal leuk! In deze medaillons zit een vrouwenhoofd. Zeker ook om te combineren met het rood met witte stippen of het wit met zwarte stippen behang ! Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan.


Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Alle producten in de webshop zijn beschikbaar en voor op voorraad in onze winkels. Met uitzondering van de producten met de vermelding ‘alleen online’. Wij kunnen je via de webshop of telefonisch geen inzicht geven over actuele voorraden van artikelen in specifieke winkels.


Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Shop direct stippen behang online. Beslist de laagste prijzen.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Leuk en modern stippen behang voor in de slaapkamer. Dit design is geschikt voor slaapkamers van volwassenen, maar ook voor slaapkamers van kinderen.


Pimp uw kale muren op met onze leuke stippen behang designs voor alle soorten muren. Room Seven behang kan super vrolijk zijn, maar net zo goed super stoer of super romantisch. De meeste dessins zijn in meerder kleuren te koop, dus je kunt dit behang voor de meisjeskamer, babykamer, jongenskamer of speelkamer altijd prima combineren met de rest van het interieur. Wat dacht je van het stippen behang Dots? Standaard leveren wij behang met rondom 5cm marge.


Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts