maandag 21 november 2016

Plakfolie foto

Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast. Ontwerp bij Pixum je eigen zelfklevende poster op plakfolie met je eigen foto voor de wand en meubels. Eenvoudig aan te brengen en weg te halen. Plakfolie met eigen foto Ontdek de unieke plakfolies van myposter. Kies zelf je favoriete foto , afbeelding of design en ontwerp je eigen plakfolie precies zoals jij dat wilt voor raamstickers, deurstickers, laptopstickers en nog veel meer!


Wij kunnen ook jouw logo gespiegeld afdrukken: ideaal voor bedrijven!

FOTO -FOLIE - ZELFKLEVENDE FOLIE MET EIGEN FOTO - PLAKFOLIE - PLAKPLASTIC - deplakplasticsite. Welkom bij deplakplasticsite. De grootste collectie plakplastic, raamfolie en interieurstickers.


Kan ik mijn eigen foto op plakfolie laten bedrukken? Nee, bij plakfoliewebshop kun je niet je eigen foto op plakfolie laten bedrukken. In deze webshop vind je een aantal fotoprintjes die door de fabrikant gekozen zijn om in productie te nemen. Wil je toch een eigen foto op folie laten printen? Fotobehang met eigen foto , uit de gratis beeldbank of museumarchief op maat gemaakt.


Stuur een eigen foto of kies gratis een afbeelding uit de beeldbank met miljoenen foto`s en illustraties.

Elke afbeelding wordt zorgvuldig gescreend en waar nodig bv geretoucheer optisch scherper gemaakt, gespiegeld etc. Prachtige foto tegelstickers ter decoratie voor je badkamer, keuken of toilet! Voorzie je badkamer of toilet van een nieuwe look met deze prachtige tegelstickers.


In deze categorie vind je diverse foto stickers met verschillende afmetingen. Door gebruik te maken van onze online ontwerper hieronder, kunt u snel en makkelijk uw eigen unieke plakfolie en plakletters ontwerpen. Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal. Zoek je plakfolie met een bepaalde hout structuur?


In onze collectie vind je prachtige houten folies zoals de steigerhouten planken, het sloophout, maar ook beukenhout of esdoornhout. Op de rechter foto daarnaast (de gele zon) ziet u een combinatie van gesneden raamfolie met gesneden gewone folie ( plakfolie ) aan de binnenkant. Op de foto daarnaast (blauw anker) ziet u een voorbeeld van gesneden plakfolie (plakletters) op een raam.


Voor zowel bedrijven als particulieren. Zo hebben we fantastische voor en na foto ´s gezien van keukens die een volledige metamorfose hebben ondergaan met behulp van deze plakfolies. Of ben je eerder op zoek naar een hip en vrolijk plakfolie voor een ander creatief doel?


In de categorie hip plakfolie hebben we een selectie gemaakt van deze plakfolies. Die u ook zelf online kunt maken op plakhetzelf. Een bijpassende lijst kan je foto omtoveren in een kunstwerk!


Een smalle lijst laat jouw foto optisch groter lijken, een brede lijst zorgt juist voor een statement.

Ook de kleur van de lijst kan je afbeelding een eigen karakter geven. Geef je foto de luxe die het verdient. Je maakt dus regelmatig foto ’s waarbij de ondergrond of achtergrond van de foto belangrijk is en waarmee je wil variëren.


Op pad voor benodigdheden. Ik wist dat ze bij bouwmarkten rollen met plakfolie verkochten met diverse prints. Zo kwam het dat ik naar de Karwei reed en daar rollen met plakfolie uitzocht. Denk hierbij aan een deur, een bar, een vensterbank, een tafelbla keukenkastjes of bloemenvaasjes.


Zeer grote keuze in fotobehang Mogelijk met eigen foto Kies uit beeldbank met miljoenen beelden Op maat gemaakt, vakkundig bewerkt en geretoucheerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts