vrijdag 18 november 2016

Verf broek

Nu broeken en veel andere trends in de CA online shop ontdekken! De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Gratis ruilen binnen dagen! Shop online bij de beste Nederlandse boetieks - Find Yourself bij Miinto.


Wil je de versleten plekken op je zwarte broek weer zwart maken of je witte T-shirt een leuk kleurtje geven?

Met textielverf ziet jouw kleding er weer als nieuw uit. De textielverf geeft een langdurig kleurresultaat. Kies voor handwasverf en machinewasverf in een groot aantal kleuren. Als de verf opdroogt, dan is het een stuk moeilijker om de vlek uit de kleding te krijgen.


Pak zo snel mogelijk een oude theedoek, een oud washandje of ander doekje dat vocht goed absorbeert. Wrijf niet over de verfvlekken, maar druk het er losjes op. De verf zal dan vanzelf geabsorbeerd worden. Behandel je spijkerbroek zo snel mogelijk.


Hoe langer de verf in de stof zit, des te moeilijker het zal zijn om het te verwijderen.

Met één pakje verf je 6g stof in een diepe kleur (of max. kg in een lichtere kleur). Gebruik meerdere pakjes om grotere hoeveelheden textiel te verven (bijv. pakjes voor kg stof in een diepe kleur).


Maak een pakje altijd in één keer op. Je kunt maximaal pakjes tijdens één wasbeurt gebruiken. Handwas textielverf kiest u bij het verven van kleiner hoeveelheid max. Ik heb van de week een broek geverfd met action verf , ik zal de verpakking even opduikelen uit de papierbak!


Bij mij zat er gewoon een handleiding in trouwens. En één pakje is eigenlijk niet genoeg voor een broek. Mijn briek is van legergroen naar donkergroen gegaan.


Verwijder de overtollige verf van je kleding. Direct nadat je verf gemorst hebt, moet je zoveel mogelijk verf van de stof afschrapen met een botermes, de rand van een lepel of een soortgelijk voorwerp. Des te meer tijd de verf krijgt om te drogen, des te kleiner de kans is dat je de verf met succes kunt verwijderen. Verf aan je kleding gekregen? Werkt alleen met verf op terpentine basis en mag niet uitgehard zijn dus met andere woorden gemoorst op je zondagse bloes gelijk schoonmaken met ossegal zeep.


Broeken gemakkelijk online shoppen. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Ontdek nu je look bij CA!


Dylon handwasverf is perfect voor kleinere kledingstukken zoals korte broeken , shirts en sokken, en voor fijnere stoffen die je liever niet in de wasmachine stopt zoals wol en zijde. Voor perfecte, langdurige en intense kleurresultaten.

Bij het verven van je textiel met deze textielverf heb je 2gram zout nodig. Stiksels zijn veelal niet van katoen en verven dan niet mee, blijven dezelfde kleur als ze waren. Als de broeken niet meer gedragen mogen worden zou je met broek kunnen proberen of het verven het goede resultaat geeft. Wij zijn de specialist in verf en elektromotoren voor boten. Advies over een te kiezen verf of uw verfsysteem?


Door de filters te gebruiken vind je de verf die geschikt is voor jouw situatie. Ik gebruik regelmatig Dylon verf en het bevalt prima. Zwart, blauw, paars, donkergroen, allemaal gedaan.


Op de verpakking staat hoeveel gram stof je per wasbeurt kunt kleuren, uit mijn hoofd dacht ik 2kg. Laat de spijkerbroek nog een nacht in het water weken. Je kan dus het best ’s avonds de broek schoonmaken, zodat je de volgende morgen de spijkerbroek weer uit het water kunt halen. Zorg er wel voor dat je de spijkerbroek direct wast nadat je hem uit het water hebt gehaald. Een tweede methode is voor verf op terpentine basis.


Instructies voor het verven met textielverf voor de wasmachine (voorladers) Lees altijd eerst de instructie in het pak ! Voeg de verf direkt in de trommel van de wasmachine, gebruik niet de wasmiddel lade ! Bedek dan de verf met pak zout (5gr.) en wieg de trommel even heen en weer, waardoor de verf door de gaatjes van de trommel kan zakken. Super grote set, ideaal voor feestje, om te batikken met kleuren verf , paar plastic handschoenen, tafelbescherming en 90… Meer. Met een goede broek voel je je zelfverzekerder en dat straal je uit! Hier vind je alle broeken in de sale, die jou kunnen laten stralen.


Je hebt heel veel keuze, je vind hier onder andere afgeprijsde: bermuda’s, shorts, leggings, pantalons, sweatpants en treggings.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts