vrijdag 25 november 2016

Sloophout dienblad

Alle dienbladen vind je op beslist. Bestel simpel jouw keukengerei online. Alle merken voor de laagste prijs. Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum.


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.

Bekijk wat de beste dienbladen zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. Bespaar tot wel via kiesproduct. Enkele kleine vaasjes met bloemen erop en er staat een prachtig dienblad op tafel! Rechthoekig dienblad van sloophout.


Dienbladen van sloophout uit India. Gemaakt van gerecycled zwaar teakhout. Ieder dienblad is uniek van kleur. Leuk voor binnen op je hocker, of op tafel.

Exclusief bij Woonstins, nieuwe dienbladen van sloophout in de maat 60x60cm. Sloophouten dienblad XL, handgemaakt van gerecycled sloophout uit India. Karakteristiek voor sloophouten producten is de originele verf die nog op het hout zit. De samenstelling van planken verschilt per dienblad. Mooi op een poef of hocker!


Doordat dit dienblad gemaakt is van gerecycled hout zoals oude kozijnen en deuren is er niet een hetzelfde. Robuust sloophouten dienblad. Handgemaakt van gerecycled sloophout , zoals teakhout, mangohout en jungle wood uit India. De originele verf zit er nog op waardoor elk.


Dit sloophouten dienblad is gemaakt van gerecycled hout uit India. Door de originele verf op het sloophout , heeft het een robuuste en authentieke uitstraling. Alle sloophouten producten zijn handgemaakt en worden gemaakt van gerecycled hout uit oude huizen, vissersboten en mooie oude deuren.


Uniek dienblad gemaakt van oude plafondelen met opstaande rand en voorzien van twee handvaten. Hierdoor is ieder product uniek en kan afwijken van de kleuren op de (voorbeeld) foto. Grote collectie dienbladen vind je hier! Bekijk nu ons unieke assortiment dienbladen voor de leukste tafelmomenten. Dit scrapwood dienblad is gemaakt van gerecycled sloophout uit India.


Alle scrapwood producten zijn handgemaakt en worden gemaakt van gerecycled sloophout uit oude huizen, vissersboten en mooie oude deuren.

In India heeft bijna al het afval waarde. Hout uit boten, huizen en meubels wordt hergebruikt en met precisie verwerkt tot nieuwe producten zoals dit dienblad. Het dienblad van sloophout brengt een prachtige sfeer met zich mee.


Het sloophout is afkomstig uit oude Indiase huizen. In het assortiment van B-ORIGINAL vindt u een grote diversiteit aan originele woonaccessoires gemaakt van sloophout , gerecycled ijzer of van sari’s. Deze unieke woonaccessoires zijn van het merk Otentic. Van sarikrukjes, sloophouten dienbladen , sloophouten fotolijsten, lampen van gerecycled plaatijzer tot mooie vintage woonaccessoires. Rond sloophouten dienblad.


Een uniek rond sloophouten dienblad , in India gemaakt van gerecycled sloophout afkomstig van huizen en bootjes. Niemand heeft eenzelfde dienblad. Elk dienblad van sloophout is daardoor weer anders van kleur en uitstraling. Op het sloophout zit nog de originele verf van het oorspronkelijke hout, meestal teakhout. Vorige Artikel van Volgende.


Vierkant dienblad van sloophout. Dit vierkante dienblad is gemaakt van gerecycled sloophout uit India. Ooit was het hout van dit dienblad een deel van een huis of van een bootje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts