woensdag 30 november 2016

Minimalistische klok

Verfraaien van uw huis met Klokken. Ruim assortiment online bestellen! Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Op zoek naar contactgegevens?

Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Je zocht naar: minimalistische klok ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Minimalistic design wall clocks. Inspiratie voor de klok vond hij bij zijn oma thuis.


Daar hing een antiek, massief houten slingeruurwerk aan de wand. Een intrigerend object, zo vond hij, dat hij graag wilde omtoveren tot een hedendaagse en moderne klok. Door de metalen band krijgt dit horloge een dure uitstraling.

Het is letterlijk tijd voor iets anders! Met dit horloge laat je zien dat je van klasse houdt. Let op de krachtige uitstraling van deze klok door de enkele wijzer en de punt! In deze klok is een slanke, stalen behuizing gecombineerd met een minimalistisch vormgegeven wijzerplaat. Deze wandklok is ontworpen met veel aandacht voor detail.


Dat is bijvoorbeeld te zien aan de wijzers, die ook. Mooie degelijke klok met stil uurwerk. Ook slinger gaat geruisloos heen en weer. Kies een uniek design voor je klok en blijf bij de tijd. Bestel vandaag nog op Zazzle!


Door de afwezigheid van cijfers gaat de aandacht uit naar het robuuste materiaal. Hierdoor past de klok in vrijwel elk interieur, van klassiek tot modern en van industrieel tot aan scandinavisch. Dit vernuftige ontwerp van Giha Woo zet de twee batterijen slim aan het werk in deze geweldige minimalistische wandklok.


Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Eerste keer opstarten Als de klok voor de eerste keer wordt aange - zet, dan is de tijd natuurlijk niet correct.


Dit wordt aangegeven doordat de LED zenuw - achtig staat te knipperen. We hebben het nu al een aantal keer gehad over decoratie voor aan de muur.

Het ging dan vooral over schilderijen, foto’s, prints, bordjes, spiegels, enzovoorts. Maar wat we natuurlijk ook regelmatig terugzien zijn klokken. Van ouderwetse modellen tot modernere.


Dan is deze klok van kurk een geweldig geschenk om te geven. Gemaakt van een duurzaam materiaal en prachtige verschijning is deze kurk klok een verrassend geschenk om te geven en te krijgen. De moderne, minimalistische uitstraling past goed in bijna ieder interieur.


Daarbij is deze karlsson kurk klok gemaakt van kurk. Waar de meeste minimalistische horloges niet voorzien zijn van nummers, hebben de makers van de INSTRMNT’s 02-A de cijfers juist omarmd. Elke cijfer wordt vergezeld met een ‘0’ waardoor de 35mm klok bijna een wetenschappelijk uiterlijk krijgt. Het scherpe design aan de buitenkant maakt de boel af.


ClockOne: een minimalistische e-ink klok Delen: Hoewel een e-ink display het natuurlijk bij lange na niet wint van de ultra high-definition schermen van tegenwoordig, blijft elektronische inkt dankzij het lage stroomverbruik een interessante beeldschermtechnologie. Een stijlvol voorkomen geef je een ruimte ook door een moderne minimalistische klok te hangen zonder wijzerplaat, met alleen de wijzers. Verder hebben we in ons assortiment een aantal ludieke klokken , met onder andere dieren, theepotten en dartborden.


Deze zijn leuk om bijvoorbeeld in de kinderkamer, studeerkamer of speelkamer te hangen. Klok kopen Wil je een mooie klok kopen voor aan de muur? Met een klok kun je aan je huis een speelse touch geven door te kiezen voor een kleur die net buiten het interieur valt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts