donderdag 10 november 2016

Welk kussen is goed voor je nek

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Bestel eenvoudig en snel op beslist. Verfraaien van uw huis met Kussens.


Ruim assortiment online bestellen! De nek komt in een rare knik te staan.

Ga eens een half uurtje in deze houding zitten of staan en je krijgt vanzelf een pijnlijke nek. Kan je voorstellen wat er gebeurt wanneer je deze houding een aantal uren in bed aanneemt. Een ander veelgemaakte fout. Bovendien is het belangrijk dat het kussen goed mee veert.


Hiermee voorkom je dat de nek teveel belast wordt. Als buikslaper kun je dan ook het beste voor een zacht en vervormbaar hoofdkussen kiezen, zodat je deze naar wens in de juiste vorm kunt kneden. Ons beste kussen voor buikslapers: Essenza Doga hoofdkussen. Let op: lang niet alle nekkussens zijn goed , dus zorg ervoor dat je het kussen kunt proberen voor het kopen, of dat je het kunt terugbrengen.


Het kussen heeft een stevige kern van eendenveren.

Door die stevigheid worden je nek en hoofd goed ondersteund en voorkom je nekklachten. De “buitenlaag” voelt comfortabel zacht, dankzij de vulling van eendendons. Geschikt voor zijslapers met een gemiddeld tot groot postuur en rugslapers met een groot postuur. Je kussen heeft na al die tijd heel wat van zijn ondersteunende eigenschappen verloren.


Daarnaast is het ook onhygiënisch om zo lang op hetzelfde kussen te slapen. Je verliest namelijk ongeveer een halve liter vocht per nacht en je kussen is een paradijs voor de huisstofmijt. Wil je zonder nek - of schouderpijn ontwaken, dan heb je een goed. Bij de aanschaf van een nieuw kussen dient er een keuze gemaakt te worden tussen meerdere soorten kussens en vullingen.


Het is raadzaam om voor aankoop goed na te gaan welk soort bij u past. Het juiste hoofdkussen is per persoon afhankelijk Synthetisch De basis van een synthetisch kussen bestaat voor het grootste deel uit polyester. Het is duidelijk dat niet voor ieder mens hetzelfde kussen het beste is. Overweegt u een orthopedisch hoofdkussen aan te schaffen?


Haal nog meer uit je geld. Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal! Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Ontdek ons unieke assortiment kussens. Vandaag bestel morgen in huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ja, je krijgt nekklachten door een slecht hoofdkussen. Je wilt immers een gezonde en goede nachtrust. Helaas slapen erg veel mensen op een slecht kussen en hebben ze bijgevolg last van nek -, schouder-, of rugpijn.


Een slecht hoofdkussen geeft te weinig of te veel steun aan je hoofd en. Een verkeerd kussen is namelijk niet alleen zeer oncomfortabel, het zorgt ook voor een verkeerde houding van je nek en je wervelkolom tijdens je nachtrust. Met de keuze voor het juiste hoofdkussen kies je dus niet alleen voor comfort, je voorkomt ook hoofd- en nekklachten. Beste hoofdkussen voor zijslapers.


Welk kussen het beste bij je past, hangt af van verschillende factoren. Idealiter is het kussen zo gevormd dat de nek - en rugwervels toch in een natuurlijke positie komen tijdens het slapen. Ook een goed matras dat overal evenveel druk geeft, is belangrijk. Wat is het beste kussen en slaaphouding voor je nek ? De oplossing voor slaapgerelateerde nekklachten is vrij eenvoudig: vind het kussen dat het beste past bij jouw slaaphouding!


Zijslapers hebben namelijk een hoofdkussen nodig die stevig genoeg is om hun hoofd te ondersteunen en hun nek en wervelkolom goed uit te lijnen maar toch comfortabel. Je hebt ze van zacht tot har voor buikslapers en rugslapers. Wollen kussens zijn hoog vocht-absorberend. Wol is een natuurlijk materiaal en uitermate geschikt voor het vullen van kussens.


Wol behoudt lang zijn vorm en daardoor gaan wollen hoofdkussens bovengemiddeld lang mee. Dit wollen kussen is uitermate geschikt voor mensen die houden van een was steviger, goed gevuld kussen. Zoals ik al eerder in deze blog én andere blogs schreef is de beste houding voor je lichaam de houding waarin de wervelkolom in rechte en natuurlijke houding ligt.


Een goede slaaphouding is goed voor je nek. Voor de keuze van uw hoofdkussen moet u heel wat factoren in acht nemen: slaaphouding, allergieën, eventuele rugklachten, lengte … Het meest essentiële aspect van uw hoofdkussen is echter dat het uw wervelkolom dermate moet ondersteunen dat deze in een gestrekte positie blijft bij het slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts