dinsdag 1 november 2016

Boekenkast ontwerpen

Ontwerp en bestel jouw boekenkast op maat. Nu gemakkelijk zelf configureren ! Configureer en bestel jouw schappenkast op maat online hem laat ze bij je thuis leveren! Dé specialist op het gebied van meubelbeslag.


Bekijk ons ruime assortiment hier!

Kasten zijn onmisbaar in úw Huis. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Zoek naar woonwinkels barendrecht op de nieuwe KensaQ. Welkom op eigenontwerpkast. Bent u op zoek naar dé kast op maat die voldoet aan al uw eisen?


Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken kasten precies op. Met slechts enkele muisklikken kan je je boekenkast aan je individuele behoeften aanpassen.

Zo vindt je het meubilair dat bij je ruimte past. Ziet u uw ideale boekenkast al helemaal voor u? Een moderne, strakke hoogglans kast in de woonkamer of juist een robuuste, houten boekenkast voor in de studeerkamer? Of een grote boekenkast van wand tot wand? Dan neemt u natuurlijk geen genoegen meer met een standaard kast van een bouwmarkt of eentje die u. Design boekenkasten overal in huis. In de woonkamer, de studeerkamer, de hal of de slaapkamer.


Er is altijd wel een wand te vinden waartegen je de boekenkast kunt zetten. Naast boekenkasten voor tegen de wand hebben wij diverse modulaire kastsystemen van Muuto, Tradition, Kartell en Magis. Na het eerste ontwerp raden we je aan het ontwerp met Pastoe of je woonwinkel te bespreken. Zij kunnen je goed adviseren over de functionaliteit en mogelijkheden, suggesties doen voor composities en passende kleuren. Onder help kan je een afspraak maken.


Heb je nog vragen over het ontwerpen van een kastenwand of andere zaken? U ontvangt vervolgens een passende offerte en bij akkoord realiseren, bezorgen en installeren wij de door u ontworpen boekenkast. BOEKENKASTJE OP MAAT ZELF ONTWERPEN.


Ook de indeling van uw boekenkast bepaalt u helemaal zelf.

Gelijke vakken, ongelijke vakken, in hoogte en breedte. Wilt u meerdere kleuren combineren? Op de bodem of in het midden. Lage lades, hoge lades, alle maten zijn leverbaar.


Zo kan je later uw ontwerp terug inladen in de browser, om verder te wijzigen, te delen met anderen, of om tot bestelling over te gaan. Indien je concrete vragen hebt over uw ontwerp , kunnen wij je het beste verderhelpen wanneer je dit opslaat in onze database. Naast planners die je helpen met het opstellen en het op maat maken van je meubels, hebben we ook planners voor het inrichten van bepaalde ruimtes in je huis. Zo helpen we je met het inrichten van je huis, kantoor, badkamer en slaapkamer. Kant en klare kasten, zoals in meubelwinkels te koop, voldoen nooit helemaal aan de wensen van de klant.


Daarom bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw kast op maat te ontwerpen. Kies uit 3producten vanaf € 299. Bespaar tot wel via kiesproduct. Wij leveren producten van meer dan 1topmerken in diverse categorieën. Er is dus altijd wel iets te vinden dat ook precies aansluit bij uw wensen en eisen.


Maak een afspraak bij een Lundia-verkooppunt en ontwerp jouw unieke boekenkast. Je kunt een boekenkast op maat maken voor op een bepaalde plek in huis, of je kunt standaardmaten aanhouden zodat de kast geschikt is voor gebruik op verschillende locaties. Meet de ruimte op waar de boekenkast moet komen te staan.


Beslis hoe hoog en hoe breed de uiteindelijke boekenkast moet worden. In overleg met één van onze meubelspecialisten stelt u uw ideale kast samen. U geeft uw gewenste afmetingen, deurtjes en laden door en onze designers ontwerpen de boekenkast van uw dromen. U krijgt uw boekenkast bijzonder strak op elke plek zonder verlies van ruimte.


Zelf je kast ontwerpen in 3D. Boekenkasten op maat gemaakt voor een prijs die u zult verrassen. Ben je op zoek naar een nieuwe kast? Dan staan wij van ontwerp tot montage voor je klaar.


Lundia neemt graag alle zorgen uit handen. Ter inspiratie tonen we voorbeelden van alle mogelijkheden op het gebied van kasten en onze adviseurs helpen je graag bij het ontwerpen van de kast van je dromen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts