woensdag 30 november 2016

Aquamarijn olie kleuren

Original Olie geproduceerd door middel van COextractie. Getest door onafhankelijk laboratorium. Elke productie van Topkwaliteit. Vandaag bestel vandaag verzonden.


Edelstenen nu al vanaf € online.

Standaard kleuren - In één bewerking kleuren en oliën - Pigment dringt met de olie diep in het hout - Pigmenten zijn onderling mengbaar. Als je voorkeur uitgaat naar een gelakte vloer is het mogelijk om met RigoStep Parketlak exact. Kleurpigment voor olie kan worden toegevoegd aan Corcol, Waxol 10 Waxol 6 Revol, Revol en Finilim.


De olie is gemakkelijk te verwerken (lage viscositeit), bevat geen giftige of brandgevaarlijke dampen en heeft een zeer hoog rendement (gemiddeld mper liter). Zie de webwinkel: Corcol op kleur. Losse pimenten zijn te gebruiken om zelf te expirimenteren of om kleuren met elkaar te mengen.


Het is aan te raden om eerst een test op te zetten om tot de gewenste kleur te komen.

Onderstaande voorbeelden zijn uitgevoerd op eiken rustiek. Het houtoppervlak desgewenst eerst bevochtigen en daarna goed laten drogen. Hierdoor komen de houtvezels op, waardoor het hout meer olie en meer kleur kan opnemen. Vooraf bevochtigen bevordert een diepere en egalere kleuring.


Ga rimpels en oneffenheden tegen met de exclusieve gezichtsverzorging van MGC Derma! Bestel al je natuurlijke verzorgingsproducten snel en veilig via onze website! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Hierdoor is het mogelijk om hout in één bewerking te kleuren en te oliën. Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf.


U mengt de gewenste kleur door het product dat u gaat gebruiken om zo een unieke vloer te creëren. Doordat deze olie in het hout zit in plaats van op het hout krijgt u een mooie matte uitstraling. Eventueel toegevoegd Kleurpigmentvoor olie trekt met Corcol diep in het hout waar het zich permanent verankert in de celstructuur. Bij een met Corcol in kleur behandeld oppervlak hoef je dus niet bang te zijn dat de kleur verdwijnt, noch door beloop, noch door vochtig reinigen. Na tot uur is een met Corcol behandeld oppervlak beloopbaar.


Een andere naam voor aquamarijn is zeewatersteen. De kleur van aquamarijn kan variëren van heel lichtblauw tot donkerblauw met een groene zweem.

Een enkele keer heeft aquamarijn een spleetvormig lichteffect (kattenoog), of een sterachtige lichteffect (asterisme). Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de waaier dekkende kleuren op een witte laat zien. Maar de olie onder invloed van de houtkleur en zijn transparantie een kleurverlengde is van de kleur uit de waaier. De uiteindelijke kleur is afhankelijk van werkwijze en ondergrond.


Aquamarijn is blauwe, blauwgroene en groenblauwe beril. Professionele hoogglans lijnolieverf. Eenvoudig te verwerken natuurlijke lijnolieverf met de klassieke bolle glans. Snellere droging en langer glansbehoud door speciale oliën.


Leverbaar in vrijwel alle kleuren. Voor het impregneren van parket en andere houten oppervlakken,binnen,met natuurlijke,voedende reeds gekleurde olie. Beschermt het hout van binnen uit.


Mengkleur voor het kleuren van oplosmiddelhoudende AQUAMARIJN natuurverven en olien en andere olie - of oplosmiddelhoudende verven en lakken. Eigenschappen: Pigmenten gedispergeerd in lijnolie. De pasta bevat geen oplosmiddelen -is kleurecht - heeft een zeer hoge fijnheid en hoge kleurkracht. Er is slechts weinig van nodig.


Toepassing van veilige, schone, natuurlijke materialen zorgt ervoor dat iedereen zich thuis en behaaglijk voelt. Een eiken houten vloer dient altijd met een afwerklaag als bescherming te worden behandeld. Lak en naturel olie geeft de vloer vrijwel geen kleur , in de meeste gevallen wordt de vloer hierdoor iets geler en krijgt deze de uitstraling van een ‘’natte’’ vloer.


U kunt hierbij kiezen uit een lak of olielaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts