woensdag 9 november 2016

Arzberg tric koffiekop

Kwaliteit van Officiële Arzberg dealer. Vóór 16:bestel morgen in huis. Ruim aanbod aan kwalitatief horecaservies, met o. Wij hebben een uitgebreid assortiment en ruime voorraad waardoor wij snel kunnen leveren. Bent u fan van het merk Arzberg ? Arzberg Tric , verkrijgbaar in vele kleuren, staat voor uw persoonlijke servies.


Arzberg tric koffiekop

Het Tric servies heeft een strakke vormgeving en is daarmee tijdloos. De verschillende kleuren zijn onderling leuk te combineren, kies je daarentegen voor kleur dan geef je de tafel een rustige uitstraling. Het servies is magnetron- en vaatwasbestendig. Waarom kleur kiezen als u kunt combineren.


Door de verschillende kleuren en verscheidenheid aan servies vormen combineert u uw eigen unieke serviescollectie. Deel dit product via WhatsApp. Kenmerken Arzberg Cucina koffiekop 22cl Merk: Arzberg Artikelnummer: W. Dit koffiekopje komt uit de Tric lijn van Arzberg. Hierdoor past het in ieder interieur.


Arzberg tric koffiekop

U kunt eindeloos combinaties maken met de vele onderdelen en kleuren van het Tric servies. De broers Sieger houden van functioneel design en dat blijkt ook maar weer uit het ontwerp van de schotel. Het witte servies is passend bij vele interieuren en wordt gezien als een echt verzamelitem. Arzberg tric , verkrijgbaar in vele kleuren, staat voor uw persoonlijke servies. Dit servies wordt in heel veel kleuren gemaakt, maar het populairst is toch Tric Wit.


Kenmerkend voor hun ontwerp zijn de strakke lijnen, die goed uitkomen in de konische vorm. De kommen en sommige schalen zijn ook in rond. Zie voor een grotere maat.


Arzberg tric koffiekop

Diverse soorten en kleuren koffiekopjes. Het TRIC is een eigentijds en strak servies. Ontwerper Michael Sieger wilde een multifunctioneel servies waarbij delen los gebruikt konden worden en prachtig zouden samenkomen als geheel.


Bijvoorbeel vier van de zes koppen passen op een en dezelfde schotel zonder te wiebelen. Arzberg maakt al meer dan 1jaar de mooiste serviezen. Daarom moet het ontwerp een leven lang meegaan. Vandaar dat het een vrij eenvoudig en functioneel ontwerp is. Wel is het servies in verschillende kleuren te verkrijgen.


Arzberg tric koffiekop

Deze koffiekop is een onderdeel van het Tric servies van Arzberg. Dit grijze koffiekopje is gemaakt van porselein, heeft een perfect formaat voor onder uw koffiezetapparaat en een inhoud van liter. Je kunt eindeloos combinaties maken met de vele onderdelen en kleuren van het Tric -servies, en het is ook nog eens vaatwasser- en magnetronbestendig! U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Koffiekop en schotel L Tric Wit. Vergelijk alle arzberg cult aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie. Met servies van Arzberg haal je porselein van de hoogste kwaliteit in huis.


Zoek naar arzberg tric aanbieding op Kelkoo. Servies is, zoals Arzberg het zelf zegt, een product voor het leven en daarom moet ook het ontwerp een leven lang meegaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts