vrijdag 11 november 2016

Vt wonen trap

Q is de online woonwinkel boordevol inspiratie om mooi te wonen. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. VTwonen bij Smulderstextiel. Uitgebreid Vtwonen assortiment. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning, Wendy Verhaegh en Frans Uyterlinde gaan de uitdaging weer aan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun eigen huis. Ook dit jaar is Upstairs Traprenovatie weer van de partij en toveren wij oude versleten trappen weer om tot nieuwe trappen ! Hoewel we vaak geneigd zijn om de trap vooral als iets praktisch te zien, is het een bepalend onderdeel van de ruimte. Na jaren veelvuldig gebruik vertoont een trap vaak slijtageplekken of past deze niet meer bij je woonstijl.


Een update doet dan wonderen. Het is het eerste wat je ziet als je de hal binnenkomt. Is jouw trap toe aan een make-over? Doe de test en kom erachter welke stijl trap bij jou past.


Ook kun je de ruimte onder de trap met een lap stof, een schaar, een stift en klittenband heel makkelijk omtoveren tot een kinderspeelplek. Het zachte deel van het klittenband naai je tegen het doek en het harde deel plak je vast aan de trap. De trap in je huis moet in eerste instantie veilig zijn: let maar eens op hoe vaak je ‘m gebruikt. Maar wat is het fijn als-ie er ook goed uitziet.


Is dat bij jou niet het geval? Je versleten trap of juist die saaie nieuwbouwtrap kan binnen één dag een complete metamorfose ondergaan, voilà: een nieuwe trap. Ook qua verlichting van de trap weet het bedrijf precies hoe je het aanpakt en wat de mogelijkheden zijn. Kies voor verlichting vanaf de zijkant of, ook erg mooi, voor verlichting die in het midden van de trap is gemonteerd.


Staat supergaaf, het maakt je trap ook meteen veiliger. Iedere week wordt tevens de trap in de woning grondig aangepakt en voorzien van een prachtig nieuw uiterlijk. Kijk iedere zondag van 18. SBSen laat u inspireren! DIY-ideeën, wooninspiratie, en ruim 45.


Alles voor in en rondom huis. Voor 23:00u bestel morgen in huis. Kies uit 5producten vanaf € 99. Grote collectie woonaccessoires hier! Woonaccessoires tegen de laagste prijzen.


Vt wonen trap

Vind alles snel en eenvoudig in één handig overzicht op jouw Startpagina. Per onderwerp staan handige websites aangegeven om uw verder te helpen. Wil je een metamorfose van je betonnen trap , maar wel de authentieke uitstraling van die trap behouden?


Ga dan voor een betonlook uit de NEWstairs Industrial Look collectie: Stone Storm, Stone Rustic, Stone Truffle of Bluestone. Deze nieuwe kleuren passen niet alleen perfect binnen de huidige woontren ze maken je trap ook tot een echte aanwinst. Traditioneel wordt de beurs aan het begin van het ‘woonseizoen’ georganiseerd en kan men er de mooiste merken, de beste experts, de nieuwste designs en de meest verrassende ontwerpen vinden.


Vt wonen trap

Zonder hak- of breekwerk, maken wij – binnen een dag – van je huidige trap een échte eyecatcher! Vt Wonen kopen bij Dino Tapijt in Dronten: gratis bezorgd en gelegd. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor dit topproduct! Tijd voor iets volledig anders?


Dan is een afwerking van je oude trap in leer een uitgelezen kans. Bij Upstairs heeft men gekozen voor echt buffelleer: grof met een stoere maar ook chique uitstraling. Een afwerking in leder geeft je woning een unieke uitstraling!


Vt wonen trap

Koop Forbo Novilon VT Wonen bij Vloerbedekkingvoordelig 7. Op zoek naar tips en tricks omtrend het renoveren van je trap ? Lees hier onze nieuwste artikels rond traprenovatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts