donderdag 3 november 2016

Silvana kussen emerald

Gratis bezorging vanaf € 5-. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras en wanneer je een gemiddeld postuur hebt.


Silvana kussen emerald

Al meer dan jaar het beste nekondersteunende kussen. Geen spijt van die keuze, het kussen voldoet prima. Heel comfortabel kussen met goede ondersteuning van de nek.


Bestelproces en levering zijn uitstekend verlopen. Silvana Support Emerald kussen. Verder is het kussen het meest geschikt voor personen met een gemiddeld postuur. Het kussen voelt zacht en soepel aan dankzij de hoogwaardige synthetische vulling. De nek inkeping zorgt ervoor dat het kussen het hoofd en de nek volgt, waardoor uw nek volledig kan ontspannen.


Emerald is het kussen uit de silvana support collectie met een normale z. Al ruim jaar en onomstreden en een bewezen effectief neksteun kussen. Ontwikkelt in samenwerking met én aanbevolen door fysiotherapeuten. Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen!


Dit kussen is perfect om te gebruiken op een standaard slaapsysteem. De Tijk van het kussen is gemaakt van 1 hoogwaardige katoen en behandeld tegen huisstofmijt. We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies.


Silvana kussen emerald

Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bent u op zoek naar een beetje zacht kussen en slaapt u op een niet al te hard bed? Deze nekinkeping in het kussen volgt het hoofd en de nek soepel, zodat de nekwervels ontspannen liggen.


Verwijder voor het wassen eerst de neksteun. Dit betekent dat u dit kussen na bestelling gratis binnen werkdagen bij u in huis heeft. Mochten wij onverhoopt het kussen niet in voorraad hebben, zult u het kussen uiterlijk binnen week bij u in huis hebben.


Silvana kussen emerald

In de bovenvakken is de Emerald gevuld met Comforel. De Fluorine is daarmee uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter dan gemiddeld van postuur bent. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Het kussen is uitermate geschikt voor als je op een stevig matras slaapt en gemiddeld of groter dan gemiddeld van postuur bent. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Ben erg blij met dit kussen , geeft voldoende steun maar is niet te hard. Deze kussens zijn namelijk speciaal ontworpen in samenwerking met fysiotherapeuten. Jouw ideale kussen zit hier zeker tussen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts