vrijdag 25 november 2016

Voorbeelden achterwand keuken

Zoek naar achterwanden keukens op de nieuwe KensaQ. De achterwand in de keuken zorgt ervoor dat je muur bespaart blijft van vet en vuil. Hij moet niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook mooi zijn. Om je een idee te geven van de mogelijkheden van glazen keuken achterwanden vind je hier voorbeelden en inspiratie.


In onze showroom vindt u verschillende voorbeelden van achterwanden : van klassiek tot modern. Het is goed dat er veel keus is op het gebied van keukenwanden, want een achterwand bepaalt de sfeer en karakter van je keuken.

Gaat u voor een klassieke keuken ? Dan is het een goed idee om de achterwand van de keuken met tegels te. In deze keuken zien we de natuurlijke kleuren en materialen weer terugkomen. Opvallend aan dit voorbeeld van de verschillende wandtegels keuken voorbeelden in deze lijst, is dat ook de planken betegeld zijn. De planken zijn met dezelfde tegels betegeld als de gehele achterwand van de keuken. Wij hebben ons gespecialseerd in glazen keukenwanden.


Een achterwand van glas geeft jouw keuken een strakke uitstraling en is makkelijk in onderhoud. Alles over achterwanden voor de keuken.

Ook de wanden van een keuken zijn aan ontwikkeling onderhevig. Verschillende materialen, vrolijke prints, teksten en alle RAL kleuren geven uw keuken een persoonlijke uitstraling mee. Maar in functioneel opzicht moet het plaatje ook kloppen. Met een luxe Bokmerk achterwand geeft u uw keuken meer allure en de sfeermaker die het verdient. Bekijk hier de laatste tips en ideeën, een selectie van de mooiste keuken achterwanden en laat u inspireren!


De mogelijkheden met een achterwand voor uw keuken. Op het gebied van keuken achterwanden is er ontzettend veel mogelijk. Achterwand keuken verven met kalk en krijtverf.


Een keuken achterwand oplossing die in veel situaties eenvoudig is toe te passen. Eigenlijk is het de meest elegante oplossing voor een keuken achterwand. Mocht u na het zien van de voorbeelden uw eigen badkamer of keuken achterwand ideeën met ons willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op via het reactieformulier.


Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ze geven de keuken een stijlvolle en strakke look en zijn in vrijwel elke kleur te verkrijgen, ook met de uitstraling van roestvrijstaal of met een leuke tekst of sfeervolle foto. Grootste keuze keukenachterwanden. Voorbeelden glazen ( keuken ) achterwanden.


Voorbeelden van glazen ( keuken ) achterwanden , door Bosch Glaskunst in eigen werkplaats gesneden en gecoat. Keukenachterwanden op Beslist. Een keukenachterwand met natuurlijke uitstraling van duinlandschap met rvs accessoires.

Op de foto hierboven zien we een combinatie van Mediterrane tegels met verticale houten planken. Een dekkend gekleurde glazen achterwand in hoogglans geeft uw keuken een geheel nieuwe uitstraling met een spiegelend effect. De kit of voormalige achterwand zult u niet door het glas heen kunnen zien. Deze achterwand is eenvoudig tegen de wand te bevestigen met montagekit.


Weet je niet waar je moet beginnen bij je zoektocht naar een keuken en ben je op zoek naar voorbeelden van keukens ? Lees hier verder en laat je inspireren! Wanneer je moeite hebt met het opdoen van ideeën voor je nieuwe keuken , is het namelijk de moeite waard om naar verschillende voorbeelden van keukens te kijken. Blader dus gerust eens door alle keuken voorbeelden , foto’s en afbeeldingen voor je zelf aan de slag gaat! Als je zelf nog een leuke keuken foto hebt mag je deze altijd doorsturen! Als je nog meer keukens inrichting informatie wil kan je altijd even de keuken ideeen lezen op interieurdesigner!


Niets sfeervoller dan een gezellige keuken waar je met het hele gezin kan samenzitten. Ben je ook op zoek naar inspiratie om je keuken nieuw leven in te blazen? Volgende zaken heb je zeker nodig in de keuken van je dromen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts