woensdag 2 november 2016

Aanbrengen krijtverf

Kies uit producten vanaf € 395. Wat kun je allemaal doen met krijtverf ? Hoe breng je krijtverf aan? En klopt het dat je met krijtverf niet hoeft te schuren of te gronden?


Wij vertellen je er alles over. Op deze pagina: Wat is krijtverf ?

Het aanbrengen van krijtverf is leuk en niet moeilijk. Toch is hier soms nog wat onduidelijkheid over. Krijtverf voor het verven van muren, meubels en accessoires. Dit komt voornamelijk omdat de termen krijtverf , white-wash en kalkverf nogal eens door elkaar heen worden gebruikt.


Indien u wenst, kunt u simpelweg een roller gebruiken. U verkrijgt op deze manier echter niet het typische klassieke krijt-effect dat krijtverf juist zo aantrekkelijk maakt. Om dit te verkrijgen, is het aan te raden de verf onverdund met een langharige kwast aan te brengen.


De doorschuur techniek is eenvoudig uit te voeren en geeft een uniek eigen resultaat.

Licensed to by AdRev for a. Twee kleuren krijtverf doorschuren. Hoeveel verf heb je nodig? Door de krijtverf te beschermen met de Dead Flat Eco Sealer wordt deze afwasbaar en kun je de muren goed schoon maken.


Direct klaar zijn na het schilderen? Dit is een matte, hyper afwasbare verf. Eventueel kun je ook de verf met een rollertje vlot aanbrengen en verdelen en dan direct even in één richting na strijken met de punten van een kwast. Zo voorkom je een ‘sinaasappel effect’ en kun je toch – als je dat wilt- nog wat kwaststrepen aanbrengen.


Omdat krijtverf snel droogt kun je beter vlot werken. Het is een populaire verfsoort voor binnenmuren, maar ze kan ook op meubels aangebracht worden voor een authentieke look. In dit artikel kom je meer te weten over de eigenschappen en prijs van deze verfsoort.


L’ Authentique aanbrengen. Aangebracht met een roller voor een effen en strak resultaat. Aanbrengen middels twee dunne lagen tot de ondergrond verzadigd is en conform etiket. Te dik aangebrachte lagen vernis, of te onregelmatig aanbrengen , zal op donkere kleuren een witte waas geven.


Kan kalkverf in natte ruimtes als een badkamer, keuken en of toilet aangebracht worden? Meerdere dunne verflagen zorgen voor een beter resultaat en een mooier geheel.

Ons advies is dan ook om meerdere lagen geleidelijk over elkaar heen te brengen. Fresco is een 1 minerale en zeer milieuvriendelijke kalkverf. De uitstraling wordt bepaald door de wijze van aanbrengen en de omstandigheden waaronder de verf wordt aangebracht. Kalkverf is bacterie- en schimmelweren luchtzuiveren hygiënisch, CO absorberend en neemt stikstofgassen op.


Je geeft je meubels, muren en andere accessoires eenvoudig een totale metamorfose. Breng de krijtverf gemakkelijk aan met de juiste kwast, namelijk een blokwitter. Vooral binnenmuren zijn erg geschikt voor het bedekken met krijtverf. Het zorgt niet alleen voor een mat effect, maar het geeft ook nog eens een egale uitstraling. Wanneer u krijtverf wilt aanbrengen met een roller is het handig om de verf een klein beetje te verdunnen.


Vergelijk dat met zonnebrand crème die u aanbrengt op uw gezicht. Wij zelf geven de voorkeur aan een wax kwast. Je voorkomt dat je teveel aanbrengt en het gaat veel sneller. Maak kennis met een unieke collectie van extra matte krijtverf met een klassiek Engelse uitstraling: GAMMA WoodWall.


De actuele kleuren met klinkende namen zoals Bashful Blue en Precious Pink laten het poedermatte effect van krijtverf tot in kleinste detail tot hun recht komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts