dinsdag 8 november 2016

Behang ijsblauw

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Dit prachtige behang met ornamenten in ijsblauw past perfect in een klassiek interieur. De subtiele glanseffecten geven het behang een verfijnde en luxe uitstraling.


Je kunt dit behang niet alleen heel stijlvol en sfeervol combineren met lichte tinten, maar ook met donkere, warme kleuren en houtsoorten. Je smeert de behanglijm direct op de muur, dus je hebt geen behangtafel nodig.

Het behang is heel sterk, kleurvast en makkelijk aan te brengen. Deze pin is ontdekt door Catharina J. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Dit stijlvolle behang met camouflage motief in ijsblauw is een echte eye-catcher en past.


Bosdieren ijsblauw behang bosdieren- ijsblauw uit de collectie Studio Ditte. Dit behang is perfect voor de decoratie van een woonkamer of slaapkamer. Dutch Wallcoverings Vliesbehang bladeren - ijsblauw.


Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Voor kleine ruimtes kun je beter voor pastelkleurig behang gaan, omdat dit behang de ruimte de nodige lichtheid geeft.

Geel behang kan de concentratie en creativiteit bevorderen en is dus ideaal voor op kantoor of school. Rood behang trekt de aandacht en wekt de eetlust, en is dus ideaal voor in de keuken. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Het Studio Ditte Bosdieren wit behang is een vrolijk behang met unieke kleurrijke dierenprint. Dit leuke behang kan je combineren met de andere producten van studio. Sooo cute, dit mooie behang met bosdieren van Studio Ditte!


De vossen, beren en wolven kijken je vriendelijk aan. De dierenkoppen op het behang geven met hun zachte kleuren een warm accent in de kinderkamer. Met dit ijsblauwe behang uit de collectie 'Aquarelle' kun je eigenlijk alle kanten uit.


Behang patroon hart waterverf ijsblauw. Het past net zo goed in de babykamer als een tienerkamer, maar ook in de woon- of slaapkamer. Het patroon is oorspronkelijk geschilderd met waterverf. Bosdieren behang IJsblauw Diep in het bos wonen de bosdieren van dit Studio Ditte behang. Vanaf je muur kijken lieve herten, konijnen en vossen je vriendelijk aan.


Heeft jouw muur net een andere afmeting? Wij kunnen ook een mural op maat maken. Mail ons voor een offerte en levertijd. Op zoek naar blauw behang ?

Wil je lichtblauw of juist donkerblauw behang ? Bij Kwantum vind je altijd het voordeligste blauwe behang. ESTAhome - maak je huis gezellig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts