maandag 14 november 2016

Vitra clock

Wide Range Of Stunning Designer Products In Stock. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. De Wall Clocks zijn verkrijgbaar in diverse vormen en materialen. Vind fantastische aanbiedingen voor vitra clock.


Deze klok heeft een breedte van 2centimeter, een diepte van 1centimeter en een hoogte van centimeter.

Inclusief batterij van Volt. Met deze bijzonder decoratieve klok haalt u een echte designklassieker in huis! De wandklok is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. De diameter van de klok bedraagt centimeter. De batterij (V) wordt meegeleverd.


De klok heeft een hoorbare tik in een stille ruimte. Discover George Nelson Clock.

Kies uit 5producten vanaf € 195. Plaisier Interieur: etages pure inspiratie! Na vakkundige reiniging, herstelling of restauratie, worden deze producten verkocht met een hernieuwde garantie van jaar. Gratis verzending voor NL en BE.


Ontworpen in de jaren vijftig door George Nelson, maar nieuw geproduceerd. Hij werd in de jaren vijftig door George Nelson ontworpen en maakte toen, en nu nog steeds, iets los bij de mensen. Op de tijd letten wordt een stuk leuker met deze bureauklok. Niets was onmogelijk en iedereen wilde modern zijn.


Moderne design meubelen konden daar natuurlijk niet bij ontbreken. Vitra Spindle Clock wandklok. Altijd de beste deal voor jou! Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel.


De klassieker siert uw pand met zijn aangename ontwerp en dient ook als leesbare wandklok. Met hoogwaardige Quartz-uurwerk inclusief V batterij. Sunburst, Ball, Asterisk, Petal und Sunflower Wanduhr auf Lager.


Het merendeel van deze collectie werd in het begin van de jaren ’ontworpen door de studio van George Nelson.

Alle ontwerpen belichamen het positieve gevoel van deze tijd. Premium quality, original goods. Order wall clocks in our online shop! De extravagante wandklok is gemaakt van messing en walnoothout en is uitgerust met een hoogwaardige quartz uurwerk inclusief V batterij.


De Sunburst Clock wordt geleverd met een hoogwaardig kwarts klokmechanisme en een batterij. De Spindle Clock is er één van. Om modern design ook in Amerikaanse huishoudens te introduceren, ontwierp Nelson een scala van gewone gebruiksvoorwerpen voor in huis, zoals klokken. George Nelson creëerde deze reeks om modern design ook in de Amerikaanse huishoudens te introduceren.


De Ball Clock is gemaakt van staal, met houten balletjes rondom het uurwerk. Deze zijn verkijgbaar in diverse kleurencombinaties. Hij was in de jaren zestig en zeve.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts