woensdag 30 november 2016

Posters ophangen zonder lijst

Posters ophangen zonder lijst

Posters van hoge kwaliteit. Wij hebben leuke ideeën om posters en prints op te hangen zonder een lijst. Een posterhanger met latjes is een leuk, creatief alternatief voor een lijst.


Posters ophangen zonder lijst

Deze posterhanger bestaat uit twee houten latjes die tegen elkaar klemmen. Je klemt er de poster tussen zonder deze te beschadigen. Aan de binnenkant van deze latjes zit meestal een beschermlaag. Gebruik kneedgum voor het ophangen van je posters. Kneedgum is de goedkoopste manier om posters op te hangen zonder lijst.


Kneedgum koop je heel goedkoop bij bijvoorbeeld de Action of Hema en werkt ideaal op een gladde muur of op een houten deur. Het ophangen van je nieuwe favoriete posters , ingelijste kunst en andere wanddecoratie is niet altijd even eenvoudig. Weet je niet zo goed hoe je jouw fotowand wilt arrangeren? Wil je ze ophangen zonder lijst of zonder spijkers? Bestaat er überhaupt een poster ophangsysteem?


Hier vind je tips voor het ophangen van kunst. Met Het Tesa Haakje Lijsten Zonder Boren Ophangen. Naast direct tape op de lijst en muur te plakken kun je ook werken met haakjes. Over het algemeen kun je dan wel minder zware lijsten ophangen.


Deze haakjes zijn makkelijk te bevestigen op tegels, op gladde gestucte muren. Dat kunnen we ons goed voorstellen. Er zijn namelijk zoveel meer toffe ideeën voor het ophangen van foto’s en prints! Je kunt dus elke poster ophangen met dit posterophangsysteem. Hoe hang je de ingelijste poster op?


Posters ophangen zonder lijst

Daar bestel je snel en voordelig een ingelijste versie van de door jou gekozen poster. De lijst wordt op maat gemaakt in de kleur en het materiaal van jouw keuze. Man is van huis en ik wil graag posters ophangen. Ik durf boren niet aan en buiten dat wil ik ook liever geen gaten in de muur.


Dat is leuk nonchalant maar blijft dat mooi? Kan hem ook in een lijstje doen maar dan moet ik denk ik wel boren. Ruime keuze lijsten op beslist. Ontwerp en bestel ze vandaag nog!


Posters ophangen zonder lijst

Vergelijk hier aanbiedingen. Een makkelijke en stijlvolle interieur-update is zo gepiept met behulp van posters en prints aan de muur. Wij geven je tips voor het creatief ophangen. Er zijn leuke en creatieve manieren die je kan gebruiken in plaats van een lijst waarmee je snel kan wisselen.


Zo kan je helemaal je eigen stijl kwijt in je interieur en kun je in een hand omdraai je stijl veranderen met nieuwe prints of andere composities. Deze strips zorgen er in tegenstelling tot de meeste andere poster ophangsystemen voor dat uw poster word “vast geklemd”, dus vastgehouden in de strip. Zo kunt u zwaardere, bijvoorbeeld geplastificeerde of op canvas geprinte posters , zonder problemen ophangen zonder dat deze uit de posterstrip vallen.


Houten lijst Artnr: DHT-1Natur Inlijstwerk. Voor een standaardmaat wissellijst, met of zonder passe-partout. U kunt eenvoudig zelf uw poster inlijsten in een standaardmaat wissellijst via Zelfinlijsten. De poster kan nu zonder beschadigd te worden opgehangen worden aan bijvoorbeeld spijker. Kies uit formaten en kleuren de uitvoering die past bij jouw poster.


Zeker bij reproducties van schilderijen kan het prachtig zijn om bij deze webshop een lijst erbij te bestellen. Want wat is nou een kunstdruk van een kunstenaar zonder een mooie lijst eromheen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts