donderdag 10 november 2016

Borastapeter behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Subscribe to our newsletter. Get inspiration and tips on easy ways to create a more beautiful home!


Borastapeter behang

Voor de stoere jongenskamer, vrolijke meidenkamer of trendy woonkamer: het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behangpapier nodig hebt. Het behang is verkrijgbaar in diverse thema’s die u op deze pagina kunt vinden. Behang bestellen bij BehangSite. Wij verkopen PiP behang , Designers Guild behang , Ralph Lauren behang e. Zoek je kinderbehang voor de babykamer, jongenskamer of meisjes behang , strepen- of ruitjes behang dan ben je bij deze Zweden aan het juiste adres.


Het behang van de Boråstapeter-collecties brengt charme en comfort in uw woning. Met het Herbarium behang - ontworpen door Stig Lindberg - van het Zweedse merk Boråstapeter geeft u elke ruimte een frisse nieuwe look! Hoppmosse behang Het Hoppmosse behang is ontworpen door Hanna Werning voor het Zweedse merk Boråstapeter. Hoppmosse is onderdeel van de Wonderland collectie, met wonderlijke en magische sprookjesverhalen.


Borastapeter behang

Strijk het behang met een behangborstel licht aan. Niet te fors, dan wordt het papier extra uitgerekt en krijg je mogelijk open naden. Snijd het behang af aan de onderkant en eventueel de bovenrand.


Je kunt de kanten aandrukken met een gladde, vinyl aandrukroller. Breng de tweede baan aan en let daarbij, indien nodig, goed op het patroon. Als u zich registreert, kunt u profiteren van onze exclusieve aanbiedingen, alle nieuw binnengekomen producten zien, inspiratie opdoen en tips krijgen om de tafel te. Het gedetailleerde ontwerp Pottery - van Stig Lindberg - verrast u keer op keer met nieuwe vormen wanneer u ernaar kijkt!


BorasTapeter behangpapier. Webshop voor Boråstapeter - duizenden tevreden klanten. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen.


Order rolls directly or place an order on wallpaper samples to try out in your home. Scandinavian Designers MINI schitterende kindercollectie. De speciale lijmdruktechniek geeft het behang een matte uitstraling. Je kunt er een mooie atmosfeer of kalme achtergrond mee creëren.


Borastapeter behang

Hou ook in gedachten dat je niet overal behang hoeft te plakken, je kunt behang namelijk ook combineren met muurverf. Het Zweedse merk BoråsTapeter is een expert in hoogwaardig behang. Eén van de geweldige behangen van BoråsTapeter is Putte. Dit sprookjesachtige behangdesign brengt de magische Zweedse blauwe bessenwouden naar je babykamer. De behangpatronen van de collectie Wonderland zijn door de Zweedse designer Hanna Werning ontworpen.


Kenmerkend zijn de toegepaste kleuren die het behang de typisch. De oprichter van het bedrijf, Valdemar Andren, heeft samen met connaisseurs zoals hij een behangfabriek gecreëerd. Producten die in de onderneming werden vervaardig werden steeds populairder, wat leidde tot de uitbreiding van de fabriek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts