donderdag 17 november 2016

Grote plant woonkamer

Maak voor €9van je huis een urban jungle! Planten van biologische kwekers. Bloemen verstuur je laten bezorgen via Greetz. Bezorgd waar en wanneer jij wilt.


Laat je bloemetje bezorgen met een personaliseerde wenskaart. Wie vrerras jij via Greetz?

Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Subjects include biofuels, plant genetics, ecology and evolution. Woonkamers online bestellen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Met een grote kamerplant maak je een echt statement in je woonkamer. Naast decoratief zijn grote planten ook nog eens functioneel: ze verbeteren de luchtkwaliteit en regelen de luchtvochtigheid in huis.


Zo’n Urban Jungle heeft dus een weelderig effect én is goed voor je gezondheid.

Een grote kamerplant kan dienen als stralend middelpunt in je woonkamer. Zoek je een plant die groot wordt en makkelijk is in onderhoud? Of zoek je een grote plant met weelderige bloemen. Een klimmende plant of een plant met een flinke stam?


Zet je twijfels opzij en ga voor een grote kamerplant in de woonkamer ! Compenseer het gemis van je uitbundige kerstboom en breng direct sfeer in deze ruimte waar het gezin iedere dag samenkomt. In de woonkamer heb je (meestal) ruimte voor planten die wat meer ruimte in beslag nemen dan bijvoorbeeld in de badkamer. Op zoek naar een groene eyecatcher? De musa is een mooie grote kamerplant. Echter is er voor de verzorging wel enkele kennis vereist.


Helaas is de kans dat er bananen aan de musa groeien in de woonkamer vrij nihil, maar buiten dat blijft het een mooie plant die een tropisch effect geeft aan de ruimte. Style je woonkamer met een grote kamerplant in de hoek. Het is een leuk bezigheid om mooie planten en bloemen een fijn plekje te geven in je interieur.


Neem als voorbeeld een grote kamerplant. Deze zorgt voor veel sfeer en zuurstof in je woonkamer. Al onze grote kamerplanten zijn direct afkomstig van de kweker, wat betekent dat de planten tot vlak voor uw woonkamer of kantoor met de beste expertise verzorgd zijn. Daarnaast wordt zowel bij de kweker als bij Fleurdirect een kwaliteitscontrole gedaan op alle planten. Plaats een aantal mooie grote planten in je woonkamer voor meer zuurstof en een kalmerend effect.


Ruim je rommeltjes op en zorg dat er zo weinig mogelijk spullen rondslingeren in je woonkamer.

Als je deze basis tips volgt zal je merken dat je veel meer tot rust komt in je eigen woonkamer na een lange dag werken. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is een grote woonkamer vaak nog lastiger in te richten als een kleine woonkamer. In deze blog tips om ook een grote woonkamer knus en gezellig te kunnen maken.


Deze grote planten wil je in huis (mooi voor als je hoge plafonds hebt!) Sarah. Houd je wel van planten maar ben je niet zo’n ster in het verzorgen ervan? Kies voor een groot exemplaar!


Grote planten hebben veel minder vaak water nodig vanwege hun potgrootte en zijn dus makkelijker te onderhouden. Ter inspiratie delen we grote planten. Tot nu toe hebben we alleen grote bloempotten voor binnen in de hal of woonkamer zien staan. Wat dacht je echter van een mooie grote plant en bloempot in de slaapkamer? Je moet ervan houden, maar planten in de slaapkamer staan erg leuk en geven warmte en frisheid.


Duurzaam gekweekte planten. Shop nu online bij Sprinklr. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Kosteloos tot in de woning geleverd!


In dit bord vind je inspiratie voor grote planten in je interieur. De grote plant kun je zetten in de woonkamer , slaapkamer, keuken of je kantoor. Zet je grote plant in een mand of een mooie pot op de vensterbank. Grote potten met planten in de woonkamer plaatsen is erg leuk alleen er zijn een aantal dingen waar je altijd rekening mee moet houden.


Waar het voorheen erg populair was grote en kleine kamerplanten in een hoek te groeperen tot een ‘urban jungle’, zien we de laatste tijd een opkomende trend waarbij juist gekozen wordt om in iedere hoek van de woonkamer één grote plant solitair te laten schitteren. Indien u op zoekt bent naar inspiratie, kijk eens naar onze categorieën met kant en klare plant en pot combinaties, zoals deze planten voor binnen in pot voor een modern interieur of deze planten in potten met een natuurlijke uitstraling. Diverse planten voor in huis kopen. Maak eenvoudig je keuze uit groene, bloeiende en makkelijke binnenplanten. Bij 123planten tref je een ruim assortiment grote.


Kopen van een boom, grote plant of kamerplant in originele plantenbakken. Het plaatsen in uw plantenbak doe ik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts