dinsdag 15 november 2016

Rolluiken reinigen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel Nu bij ReplaceDirect! Laat professionals uw rolluiken reinigen ! Kies voor de kwaliteit en vergaande service van Kerkhof Rolluik Reiniging. Vraag direct een offerte aan.


Friss voor Thuis reinigt rolluiken van particuliere woningen, appartementencomplexen, winkels, horeca-gelegenheden en bedrijfspanden.

Binnenzijde Opbouwrolluiken kunnen wij ook aan de binnenzijde reinigen. Vervolgens wordt de rolluik naar beneden gelaten en door de wrijving van de rolluik met de schoonmaakonderdelen van deze machine wordt ook de binnenkant van de rolluik schoongemaakt. Uiteraard is rolluiken onderhoud een algemeen begrip en bepaald de situatie hoe vaak de rolluiken dienen te worden onderhouden. In het geval van bijvoorbeeld een woning met veel bomen rondom, dien je je rolluiken frequenter te reinigen dan een situatie zonder.


Wij reinigen je rolluiken aan de buitenkant en de rolbak wordt ook meteen gereinigd. Het vuil kan zich ook hechten aan de binnenkant van de rolluik. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om je rolluiken ook aan de binnenkant te laten reinigen.


Om de binnenkant van de rolluiken te reinigen heeft de onderhoudsmedewerker wel hulp nodig van de bewoner. Om bij de binnenkant van het rolluik te kunnen dient u de kap van het rolluik te verwijderen.

Vervolgens kunt u het rolluik steeds een klein stukje laten zakken, en de lamellen schoonmaken. Naast het schoonmaken is het een aanrader om de rolluiken jaarlijks te waxen. Door het waxen trekt het rolluik minder snel vuil aan. Wij raden aan om uw rolluiken zeker 2x per jaar te laten reinigen door een schoonmaakbedrijf in je buurt. Op die manier zal je de levensduur van de luiken verlengen.


Professionele bedrijven zullen geen agressieve reinigingsproducten gebruiken maar milde producten en dit om vlekken te vermijden. Het schoonmaken van rolluiken is geen moeilijke klus, maar wel een belangrijke. Vuil beïnvloedt niet alleen de uitstraling van rolluiken maar ook de prestaties.


Het goed onderhouden van je rolluiken is van belang voor een langere levensduur. Wanneer de binnenkant niet gereinigd wordt zal het vuil zich sneller uitbreiden. Uw rolluiken zullen daarom sneller vuil worden, ook aan de buitenkant.


Door de kap van het rolluik te verwijderen, is het makkelijk om de binnenkant te reinigen. Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Voor het schoonmaken van rolluiken heb je weinig benodigdheden nodig: een zachte spons, borstel en sopje met afwasmiddel of schoonmaakazijn is voldoende.


Gebruik in ieder geval nooit een hogedrukspuit of agressieve schoonmaakmiddelen om rolluiken te reinigen. Om het onderhoud van de rolluiken netjes en goed uit te voeren zijn er een aantal stappen die doorlopen dienen te worden. In dit blogartikel zullen de verschillende stappen behandeld worden. Het is belangrijk dat rolluiken zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, schoon gehouden worden.


Door vuil dat er in lange tijd is gaan aanhechten, beschadigen uw rolluiken bij het oprollen.

Bovendien ziet u vaak niet meer wat de oorspronkelijke kleur was. Als wij uw rolluiken onder handen hebben genomen zijn ze weer 1 fris aan beide zijden. Rolluiken hebben met name een beschermende en isolerende functie. Maak het rolluik aan de buitenkant schoon.


Een spons met rolluik reiniger is voldoende om het vuil te verwijderen. Bent u niet in staat om zelf uw rolluiken te reinigen , dan is het verstandig om hier een bedrijf voor in te schakelen. Uw rolluik blijft er op deze manier mooi uitzien en de levensduur wordt verlengd.


De kosten van een reinigingsbeurt variëren tussen de €1- en de €5-, dit is namelijk afhankelijk van het schoonmaakbedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts