vrijdag 25 november 2016

Meubels overtoom

Voeg Karakter Toe In Huis Met Onze Stijlvolle Meubels. Design, Direct Van De Makers. Opbergruimte kan ook stijlvol zijn. Bekijk onze collectie op Made.


Bezoek Goossens Wonen en Slapen en laat je inspireren door de unieke Goossens collectie. Snelle levering en gratis retour!

Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Op naar woonwarenhuis OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Wij maken meubelen en tafels op maat in eigen werkplaats in diverse houtsoorten zoals Amerikaans notenhout, Iepenhout, A kwaliteit Eiken, rustiek eiken, oud grenen afkomstig van oud trein-wagonhout, nieuw grenen, kersenhout. Voor de meubelen die gespoten worden in de verf maken we ook meubelen van MDF.


Elke laatste dinsdag van de maand sluit onze showroom om 18u ivm teamtrainingen.

Onze openingstijden tijdens de feestdagen: 24. Bij Classics vind u een verrassend assortiment meubelen voor uw interieur uit India, China, Indonesie, Europa etc. Wij bieden banken,kasten,stoelen,tafels,lampen,schilderijen,spiegels en nog veel meer in allerlei maten en stijlen. Van waxine lichtje tot kast, u vind het bij Classics aan de Overtoom.


Imiho meubels op maat - custom made furniture - garderobekasten boekenkasten ladenkasten wandmeubels voor uw interieur. De ruime winkelvloer maakt het mogelijk om in elk genre een grote keus aan te bieden. Wij hebben een grote collectie PVC vloeren, vinyl, laminaat en tapijt.


Ontdek onze geweldige designs die zowel hoogwaardig als betaalbaar zijn. Van designbank tot tafel en verlichting – creëer je eigen ruimte met MADE. Meubel-en zwenkwielen Transportwieltjes zijn er in vele soorten en maten en ook nog eens voor vele toepassingen.


Bij Manutan hebben we een ruim aanbod: van zwenkwieltjes met een lage rolweerstand tot speciale meubelwielen en van zware transportwielen voor plateauwagens tot luchtbandwielen voor gebruik buiten. Grootste assortiment Meubel. Fortuijn Woontrends, voor meubels met origineel design, zo veel mogelijk gemaakt met recycled materiaal, goede kwaliteit en leuke prijzen.


Hierbij wordt vaak gewerkt met duurzaam hout zoals bamboe. Niet de ronde bamboestengels maar bamboe. Dit tv- meubel is gemaakt van massief acaciahout met een geborstelde afwerking, wat hem erg duurzaam maakt en een rustieke uitstraling geeft die bij elke slaap- of woonkamer past.


Dit tv- meubel heeft een ruime kast voor spulletjes en schappen voor DVD spelers, mediadragers of gameconsoles. Kijk ook op BIJONS Amsterdam (klik hier).

Meubelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In onze meubelwinkel in Amsterdam vindt u meubels die, naast het praktisch doel dat ze dienen, vooral ook mooi zijn. Doordat onze meubels worden gemaakt van hoogwaardige producten zijn ze niet alleen nu mooi, maar blijven ze mooi en slijten ze minder snel. U weet daardoor zeker dat de droominrichting die u nu aanschaft, jarenlang meegaat.


Ben je echter op zoek naar een nieuwe zithoek? Dan hebben we verschillende soorten bankstellen en fauteuils waar je heerlijk in kan neerploffen. Gelukkig kan je voor al deze meubels terecht in Woonexpress Amsterdam Zuidoost. Outlet Kantoormeubelen biedt u Overtoom kantoormeubilair aan erg gunstige prijzen. Al onze meubels zijn handgemaakt vanuit onze eigen fabriek.


We leveren direct aan jou zonder tussenpersonen. Zo kunnen wij jou design met jaar garantie aanbieden. Bij de Bommel kun je heerlijk winkelen voor nieuwe meubels en inspiratie opdoen voor jouw interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts