dinsdag 15 november 2016

Auto sticker zelf ontwerpen

Keuze uit duizenden ontwerpen. Of ontwerp zelf uw sticker. Vind auto ontwerpen als je nu zoekt. Onze auto stickers lossen dat probleem voor je op.


De auto stickers van Orajet worden bedrukt door ons met jouw ontwerp.

Ze hebben een levensduur van jaar en tasten de lak van je auto niet aan. Nu kun je zelf je auto bestickeren met autostickers! Hoewel deze sticker vaak over de gehele achterruit wordt gebruikt, houd je toch goed zicht door de gaatjes. Misschien wil je je favoriete sportteam of goede doel steunen, of gewoon je bedrijfslogo laten zien.


Wat je ook wilt, het kan met bumperstickers. En je kunt kiezen uit onze sjablonen of je eigen ontwerp maken. U kunt uw eigen full colour sticker zelf ontwerpen , en uw full colour sticker voorzien van eigen ontwerp en tekst.

De full colour stickers zijn zelf te plakken in uw babykamer, kinderkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer. Uw auto stickers en reclame laten ontwerpen ? Mocht u nog niet beschikken over de juiste (logo) bestanden beschikken of wilt u hulp in het ontwerp ? Ook wanneer u een gehele autoreclame wil laten ontwerpen kunt u bij ons terecht. Dit geeft de 3D sticker een ontzettend mooi en opvallend uiterlijk.


Hierdoor zijn deze sticker uitermate geschikt om uw logo, merk of ontwerp te presenteren. U kan de 3D stickers op dezelfde manier ontwerpen als reguliere stickers met de module. Het enige verschil is dat vierkante en rechthoekige ontwerpen worden gemaakt met afgeronde hoeken. Wil je zelf stickers ontwerpen ? Via onderstaande ontwerpmodule kun je gemakkelijk stickers maken en bestellen.


Onze ontwerpmodule is gemakkelijk in gebruik, waardoor zelfs mensen met weinig computerkennis deze kunnen. Dan ben jij hier aan het juiste adres! Dus, laat je stickers drukken bij de specialist! Mocht u wel wit in uw ontwerp hebben of plakt u de sticker op een donkere ondergron kies dan altijd transparant incl wit inkt.


Keuring stickers Onze keuringstickers zijn geschikt om op machines en gereedschappen te plakken waarbij een keuring is uitgevoerd.

Deze stickers bieden we aan met een standaard belijming of een hard klevende. Daarom hebben we naast allerlei categorieen van stickers het ook mogelijk gemaakt om door alle rubrieken te zoeken naar stickers. Zo kunt u vast wel die ene mooie sticker voor op uw camper, caravan, motor, auto of fiets vinden.


Alleen bij Independer: Gratis Diefstaldekking bij alle WA-autoverzekeringen. Vergelijk op: prijs, kwaliteit, beoordelingen van anderen en meer. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het ontwerp van de auto belettering.


Zo kunt u online de belettering zelf op uw bedrijfswagen zetten of wij ontwerpen de auto belettering geheel vrijblijvend. Wij doen het zeer professioneel en zorgen voor een optimale auto belettering. Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm.


De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil. Jij bepaald helemaal zelf hoe jouw autostickers er uit komen te zien. In de ontwerptool heb je volledig de vrij hand in wat betreft het samenstellen van jouw sticker (s). Deze editor is zo ingericht dan iedereen hiermee kan werken.


De stickers zijn uitermate geschikt voor gebruik als autobelettering, muurstickers, raamstickers, etc. Voor meer informatie over het plakken van de sticker , zie onze plakinstructie. Universele stickers voor de auto.


Kijk dus vooral ook even bij de andere automerken of rubrieken zoals onze universele stripings en race en rally stickers. Deze passen namelijk ook op jouw auto ! V: Hebben jullie ook stickers op vel in andere kleuren dan wit? A: Al onze bedrukte stickers worden geprint op wit papier, maar dat betekent niet dat je beperkt bent in kleur- en ontwerpopties!


Door het full-colour drukwerk kun je zo veel (of zo weinig) van je sticker bedrukken als je wilt. Er zijn dus talloze soorten stickers om bij ons te ontwerpen en te bestellen. U kunt verder nog bijvoorbeeld gaan voor stickers op rol, papieren stickers , voertuigstickers, raamstickers, muurstickers en nog veel meer!


Er is dus altijd wel een sticker in ons assortiment die bij uw wensen past. Bij het ontwerpen van de stickers kunt u kiezen voor. Deze autostickers hebben een transparante onderlaag.


Auto stickers maken op dit materiaal is handig: je verwijdert ze zonder hittebron makkelijk weer van je wagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts