woensdag 2 november 2016

Histor betonlook verf

Bestel Betonverf tegen de laagste Prijs. Vind beton look het nu op Kensaq. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Heb je een stijlvol interieur en mogen jouw muren dat benadrukken?


Hou je van anders dan anders?

Hiermee kun je je interieur een zachte uitstraling geven, maar ook een stoere betonlook. Velvet Touch is een muurverf waaraan een fijn fluweelpoeder is toegevoegd. Natuurlijk zijn alle voorwerpen geschikt om te worden behandeld met onze betonlook verf. Hier laten we in eenvoudige stappen zien hoe je de betonlook op jouw muur kunt aanbrengen. Met deze verf kun je verschillende effecten op je muur creëren, waaronder dus de betonlook.


Hierbij kregen we advies van Histor styliste Jelena. Zij legde ons uit hoe we onze eigen betonlook muur konden creëren.

Vandaag gingen we met het advies aan de slag. Zo zou je een trap met betonlook verf kunnen verven , werkbladen, meubels, noem maar op. Je zou zelfs een stoere betonlook vloer kunnen creëren met betonlook verf. Er zijn heel veel verschillende soorten en kleuren betonlook verf van verschillende merken en fabrikanten.


Schilder de muur eerst in de kleur Damp. Giet voldoende verf in een verfbak. Doop de roller of kwast in de verf en zorg altijd voor een gelijkmatige verdeling van de muurverf op je roller met behulp van de verfbak of verdeelrooster. Verdeel de muur in denkbeeldige banen.


Geef je eigen muren ook een stoere betonlook door aan de slag te gaan met beton-kalkverf. Je kan kiezen voor een egale betonlook of juist spelen met het effect op de muur door de verf in halve cirkels aan te brengen waardoor er ‘vegen’ ontstaan. Dit geeft de muur een meer verweerde look.


Heb je nou een betonnen vloer in goede staat in de gang, berging of zelfs in de keuken of woonkamer, dan is het zonde om hier zeil, laminaat of vloerbedekking op te leggen. Geef de vloer een kleur naar wens met speciale betonverf van Histor. Deze verf is slijt en kras vast en verkrijgbaar in ontelbaar veel soorten.


Verf hecht het beste op een schoon en vetvrij oppervlak.

Maak de muur daarom goed schoon en stofvrij. Gebruik hiervoor warm water met daarin Histor Ontvetter. Is de muur nog onbehandeld?


Behandel de muur dan eerst voor met Histor Dekkende Muur Voorstrijk, zodat je staks een mooi egale kleur krijgt zonder baanvorming. Controleer op gaten of barsten. De verf is eenvoudig zelf aan te brengen en verkrijgbaar in meer dan 1kleuren.


Het is een schitterende 1 minerale verf die ligt tussen verf en pleisteren. Kies uit producten vanaf € 295. Middag Leerdam is een familiebedrijf met jaar ervaring met het legwerk in eigen beheer. Deze laag geeft diepte en zorgt voor een glad effect.


Hiermee bereikt u het mooie decoratieve aspect van glad beton, tevens wordt de laag hierdoor versterkt. Bovendien kan je zowel kiezen uit pasta's als uit vloeibare verf. Sommige doe-het-zelfzaken bieden betonlook verf aan van hun huismerk. Er zijn verschillende verfmerken die producten aanbieden om waarmee je een betonlook kan nabootsen.


Betonlook verven zijn beschikbaar in donkere en lichte tinten. Zo kunt u betonlook tegels nemen, maar ook een mooie lik verf of coating toepassen. Wilt u voor de meest naadloze, elastische uitstraling gaan, dan is een coating of betonlook verf voor badkamer aan te raden. Wel kan je met de muurvuller en betonkleur verf van Action (Deco Home) potten, vazen, kandelaars etc. Verderop in dit artikel vertellen we je daar meer over.


Deze betonlook verf is op waterbasis waardoor het reukarm is en snel droogt. Bij KARWEI vind je verschillende betonverf kleuren, waarbij je gegarandeerd eindigt met die stoere industriële look. Kijk eens hoe je betonverf goed kunt gebruiken om bijvoorbeeld tuintegels te sjabloneren.


Sikkens, Histor , of GAMMA betonlook verf. De Oude Bank is gespecialiseerd in betonlookverf, krijtverf en primers. Smeer de donkere verf op verschillende plekken op je 1m2-vlak. Zorg dat de lichte verf nog nat is wanneer je dit doet, dit is essentieel voor een mooi resultaat! De kleuren moeten namelijk kunnen mengen.


Parketlak en houten vloer verven. Voor het verven van een parketvloer of houten vloer heb je bij GAMMA de keuzen uit diverse houtlakken en parketvernis. Of kies voor olie of wax ter bescherming en verzorging van het hout.


Met een betonverf verf je een stenige ondergrond verven in de kleur die je zelf wilt. Bekijk ook ons aanbod betonverf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts