donderdag 24 november 2016

Vitra stoel look a like

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Stel je Vitra vragen aan onze interieurspecialisten.


Bekijk Vitra Stoelen , vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct! A Vogel Oogdruppels Extra ml levering aan huis in 48u.

Het gehele assortiment van dit prachtige Zwitserse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifieke Vitra stoel maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we de stoel toch kunnen leveren.


Look - alikes van deze Vitra Eames DSW stoel zijn dan ook de uitkomst. Kwantum heeft dit pareltje nu tot september in de aanbieding voor maar euro! De stoel is ook verkrijgbaar in zwart en petrol. Bij de Kwantum hebben ze namelijk nu een look - a-like van de Eames DSW stoel voor maar euro!


Hierboven zie je de originele Eames DSW stoel.

Deze stoelen zijn echter zeer prijzig, namelijk 3euro per stuk. Deze eetkamerstoel is geïnspireerd op het originele ontwerp van Charles Eames, een design dat momenteel erg gewild is. Logisch, want het design van deze stoel uit de jaren ’past perfect binnen de interieurtrends van nu! Verkoper: Dirksdotter Deze eames schommel look a like is nog helemaal in top staat.


Geen gebruikssporen en zit. Zo ook de Vitra Panton chair, ontworpen door Verner Panton. Een echte klassieker uit de jaren 60.


Het bijzondere aan dit ontwerp is dat het gemaakt is van materiaal en uit stuk vervaardigd is. Daarnaast vind ik het leuk dat de stoel in vele kleuren verkrijgbaar is. Te koop vitra eames achtige stoelen. Look a like eames krukjes, alles is exact als een eames stoel alleen niet de bevestiging. Wat dacht je van een Eames- stoel replica?


Ik vond een aantal look - a-likes. Bekijk het assortiment stoelen en bestel de beste aanbieding direct online! Kies uit 2producten vanaf € 195. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Opvallende stoelen van Vitra.

Sommige stoelen vallen nu eenmaal wat meer op dan de ander. De Vitra Coconut stoel is daar een voorbeeld van. Spot hier de trendy collectie replica Eames schommelstoelen in verschillende kleur.


Eames DAX stoel Vitra rood origineel nieuwprijs 3euro In goede staat, origineel van vitra. Vitra is een designmerk dat van oorsprong uit Zwitserland komt. Eames look - a-like stoeltjes van kwantum paris. De brede collectie van Vitra is gericht op uiteenlopende omgevingen, van wooninterieurs tot kantoren en openbare ruimtes. Niet alleen volwassenen maar ook kinderen kunnen nu op hun eigen design stoel zitten.


Perfect voor de kinderkamer of speelhoek en geheel in stijl met jouw interieur. Deze populaire stoelen zijn zeer geliefd onder kinderen vanwege de speelse uitstraling. We hadden er eind vorig jaar al eens fraaie Vitra Eames bureaustoelen aangeschaft.


Helaas brak na maanden van één van die stoelen een onderdeeltje af (metaalmoehei kan gebeuren): even melding van gemaakt, en binnen uur hebben we deze stoel gewoon zonder morren kunnen omruilen voor een ander identiek exemplaar dat op voorraad stond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts