maandag 14 november 2016

Elitis glass

Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. A palette of colours vividly projecting the nuances of the materials. Pearly corrugated vinyl paper, varnishe hard and shock resistant.


Roll 1m in width x 10m Always consult the hanging. Une palette de teintes projetant avec éclat les nuances de la matière.

De collectie is door zijn kunstzinnige uiterlijk van glas hip, luxueus en zeer exclusief. De dessins zijn in prachtige en rustige kleuren te verkrijgen. Het kleine blokje lijkt op een glas mozaïek steentje.


De glans is echt heel mooi. Glass is een reliëfbehang van Elitis. Het glass behang is te verkrijgen in effen en met bijzondere motieven. In deze serie tref je panorama’s aan.


Een extra breed behang met prachtige oversized tekeningen.

Een geweldig palet van kleuren verlevendigen en projecteren de nuances van de materialen. Een zeer realistisch mosaic behang met een subtiele parelmoer glass glans. Dankzij het unieke en internationale karakter, is het dan ook niet zo gek dat dit behang ook veel in boutique hotels en in winkels wordt toegepast. Wallpaper with mineral, vegetable, animal or textile effects.


Gratis bezorgd vanaf € 75. ELITIS Project Behang Nacres Glass. Als ook andere publieke ruimten. De vinyl toplaag van dit extra sterke behang kan om die reden tegen een stootje.


Stuk voor stuk kunstwerken op zich, en elk met hun specifieke luxe uitstraling. Wij tonen hier slechts een kleine selectie van de zeer uitgebreide collectie. Een prachtig reliëf van hele kleine tegeltjes. Originele Elitis wallpaer mozaïek glass behang.


Wij zijn al jaar de Elitis dealer van Nederland. Vanaf € 27Elitis Kandy after all VP. Laat je inspireren door het prachtige Elitis behang. Extra bree makkelijk te plakken, vuurbestendig, lichtresistent en ook nog eens afwasbaar.


Add these bling wall papers to your space and wow your friends! Sold by the yard roll, width 39.

Wij passen het veel toe binnen zakelijke projecten, maar ook in woonhuizen is het uitermate geschikt. Het zorgt voor een luxe uitstraling. AfBx Lmeter Materiaal: Vinyl Levertijd: Ongeveer vijf werkdagen. Wij adviseren als interieurontwerpers graag de hippe altijd vernieuwende collectie van Elitis. Lees hier alle actievoorwaarden.


De complete Elitis behang collectie kun je bekijken en bestellen op de Buningh site. Het Franse Elitis is wereldwijd bekend geworden door de spectaculaire collectie Natives en Indomptée. Hiermee kreeg het begrip behang een hele nieuwe betekenis. Onlangs vierde Elitis haar 30-jarige bestaan.


Dit vliesbehang kan rechtstreeks op de muur geplakt worden. Het materiaal is gelakt en daardoor zeer goed schoon te maken. Elitis Parade behang online kopen GRATIS sample Winkel in Haarlem Snelle levering Achteraf betalen bij De Mooiste Muren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts